Speltips

Speltips Eastleigh- Cheltenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-01 20:45 Spela här

Speltips Eastleigh- Cheltenham
Land: England Liga: National League
Odds: 2.25 Speltips: Cheltenham
2016-03-01 20:45 Eastleigh- Cheltenham Cheltenham 2.25 Jolinho

Härlig sportdag framför oss och även så spelmässigt på förhand tycker jag! Tror mig ha hittat ett bra spel i National League i England denna tisdagskväll.

Spel: Eastleigh- Cheltenham 2:a 2.25

Varför?

Jo, kollar man tabellen så står det mellan två lag i denna serie det är Cheltenham och Forest Green som har ryckt undan och kommer med all sannolikhet att slåss om seriesegern även om Grimsby har 3 matcher mindre spelade än Forest Green och två matcher mindre spelade än Cheltenham så ligger de en bra bit bakom!

Cheltenham har varit stabila hela året, leder ligan på 79 poäng, målskillnad 66-22. De är också bäst borta i ligan på 11/5/1 med målskillnad 33-12 vilket är imponerande siffror! Framåt målmässigt så är de inte beroende av en spelare utan Holman (18), Wright (18) och Waters (11) har tillsammans gjort hela 47 mål!

Eastleigh har ingen vidare form, på de 5 senaste matcherna har de 4 förluster och 1 oavgjord. Förlusterna ska dock sägas har kommit på bortaplan men formen är fortfarande väldigt risig.

Tycker Cheltenham bör ha en ganska vettig segerchans om man kommer upp i rätt standard och mot ett Eastleigh som tappat på slutet så tror jag man tar en viktig trea i kampen om seriesegern denna kväll!

Ingen koll på skador/avstängningar. Rygga på egen risk och lycka till om ni följer med på denna!

Jolinho - 01 Mars, 2016, 09:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!