Speltips

Speltips Storvreta IBK - Linköping IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2016-03-01 19:00 Spela här

Speltips Storvreta IBK - Linköping IBK
Land: Sverige Liga: SSL
Odds: 3.10 Speltips: 2
2016-03-01 19:00 Storvreta IBK - Linköping IBK 2 3.10 plastgawden

Tisdagsinnebandy på TV ikväll klockan 19:00, TV4 Sport är det som sänder matchen från Fyrishov.

Ikväll är det mycket som står på spel, iaf för ett av lagen.

Linköping IBK har just nu en poäng upp på AIK, som är det närmaste lag på fel sida av slutspelstrecket. Är det så att Linköping vinner dagens match mot redan klara serietrean Storvreta IBK är platsen till kvartsfinalserien redan säkrad. Skulle det nu bli förlust ikväll så avgörs allt i den sista omgången då Linköping IBK möter Dalen på hemmaplan och likaså spelar AIK hemma men mot Pixbo Wallenstam.
"– Självklart vill jag gärna att vi avgör det här innan. Vi behöver tre poäng på de två matcher som är kvar och jag tar dem gärna direkt." Säger Linköping IBK's tränare Johan Astbrant till Corren.se

Linköping IBK har inför slutspurten fått in Milan Tomasik från hårtsatsande allsvenska laget Visby IBK men där inte fått så mycket speltid pga småskador, men är nu helt frisk och alla som har följt Dalen samt Milan Tomasik genom åren vet vad denna kille kan göra. Han fick även göra sitt första mål senast mot AIK!
Christian Mattsson är ett annat namn man har fått in till sin trupp, inte heller ett namn man bara skämtar bort. Kommer senast från Västerås som spelar i Allsvenskan Norra där han hann göra 46 poäng på 17 matcher, sedan var det dags att ta sina grejer till Linköping där han redan har hunnit spelat 4 matcher och gjort 6 poäng.
Utöver dessa nyförvärv så får man självklart inte glömma namn som;
Martej Jendrisak, Mikael Karlsson, Eric Björk, Anton Karlsson, Martin Karlsson, Martin Hovlund, Jesper Johansson, Gustav Fritzell
Enligt källor så verkar det som att Mikael Karlsson och Jesper Johansson har legat under helgen i magsjuka men är på fötterna igen och kommer åka med till Uppsala.

Som jag redan har nämnt så är Storvreta IBK redan klara serietrea och har ikväll inte så mycket att spela för. Kanske så roterar man i formationerna nu när Jimmie Pettersson är friskförklarad och även Niklas Winroth är friskförklarad från sin knäskada, perfekt tillfälle för Storvreta IBK att vaska om och testa nytt inför slutspelet.
Storvreta IBK har efter förlusten mot Pixbo den 10 januari 6 vinster och en oavgord och nu återstår det bara Linköping IBK på hemmaplan för att sedan avsluta serien på lördag mot Karlstad på bortaplan.

Chanserna för att Linköping ska ta 3 poäng ikväll finns absolut där, senast dessa lag spelade mot varandra så vann Linköping med 7-4 och även den matchen var en tv-match. Ett hungrigt och ett extremt motiverat Linköping IBK har fina möjligheter att hämta hem 3 poäng ikväll mot Storvreta IBK.

3.10 är ett odds man inte kan blunda för, kliver in!

Finns nu även på twitter; @Plastgawd3n! titta gärna förbi och följ.

plastgawden - 01 Mars, 2016, 10:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
StefanL - 2016-03-01 10:14:56

Måste rygga denna, tar 3.50 hos staten, annars finns 3.45 hos t ex NB/Betsafe