Speltips

Speltips Djurgården-MODO

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-01 19:00 Spela här

Speltips Djurgården-MODO
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.884 Speltips: Djurgården -1
2016-03-01 19:00 Djurgården-MODO Djurgården -1 1.884 SHL-Grinder

Så sjukt irriterande.. Inte att det är tisdag och att jag har haft världens jobbigaste dag på jobbet men att jag precis skrivit en sjukt lång och fin rek där jag rekade Djurgården -1 till @1.884 hos Pinnacle Sports med 4/5 units. Nu är jag så less och har otroligt stressigt innan jag ska iväg på träning, så sorry om denna reken kommer vara lite hafsig. Men hur som helst så ska vi idag sätta det fjärde raka vinstspelet!

Djurgården:
Djurgården ligger just nu på sjätte plats i serien med 80 inspelade poäng. Två poäng bakom ligger jagande regerande mästaren Växjö som också självklart gör allt i sin makt för att lyckas komma top-6 dem med. Djurgården möter ikväll MODO och tre otroligt viktiga poäng står på spel. Djurgården har tre riktigt tuffa matcher kvar efter denna så det krävs nog en seger om man ska lyckas komma top-6. Djurgården är obesegrade nio matcher i rad och på hemmais är man obesegrade hela åtta raka matcher, otroligt imponerande!

MODO:
MODO ligger näst sist i serien och "drömmer" självklart om att lyckas slippa ett kval där dem för spela om sin plats i SHL. MODO har endast två segrar på deras sex senast spelade matcher, det ska dock sägas att man har haft ett otroligt tufft spelschema och att man i förra omgången stod för en riktigt fin prestation när man slog Frölunda med 4-2 hemma. MODO ska alltså försöka plocka in sju poäng på Rögle för att slippa kvala, i mina ögon känns det riktigt tufft men ingenting är omöjligt. Om man ser till MODO:s bortaspel denna säsongen så har det inte alls varit bra. Man har förlorat 19/24 bortamatcher denna säsong och man är det näst sämsta bortalaget, bara en poäng bättre än Karlskrona. Jag tror att MODO får det riktigt tufft ikväll och att Djurgården grusar deras chanser att komma top-12.

Inbördes möten:
Fjärde och sista mötet för denna säsong, hemmalager har vunnit samtliga möten. Först vann Djurgården hemma med 4-3. Efter det har MODO tagit två raka segrar med 4-2 och nu senast 4-1. Även det kan vara lite extra tändvätska för Djurgården som måste ha tre poäng ikväll.

Match: Djurgården-MODO
Spel: Djurgården -1
Odds: @1.884
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Lycka till vid rygg, nu sätter vi fjärde raka!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 01 Mars, 2016, 18:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!