Speltips

Speltips Arsenal-Swansea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-02 20:45 Spela här

Speltips Arsenal-Swansea
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.20/1.93 Speltips: Swansea ö0,5 mål
2016-03-02 20:45 Arsenal-Swansea Swansea ö0,5 mål 2.20/1.93 Polsater

Swansea ö0,5 mål mot Arsenal till 1.93 på Unibet .

Ett alternativ till detta spel är att Swansea gör mål före 79:00 på bet365 , finns under fliken mål - tid för lagets första mål.

Som Arsenalsupporter känns den här säsongen igen alltför väl. Det kommer alltid ett par nyckelögonblick då säsongen kastas bort. Det här året var det delvis de första förlustmatcherna i CL som omöjliggjorde gruppseger och tvingade Wenger att spela bästa laget i samtliga gruppmatcher. Något som straffat sig, då:
a) nyckelspelare tvingats matchas för hårt och skadat sig. Blivit en negativ spiral med mycket skador.
b) det blev Barcelona och respass i Champions League.
c) CL tog fokus från ligaspelet, som blivit lidande och onödiga poäng hat slarvats bort.

Nu står vi här och får vara nöjda om det blir en ny FA-cuptitel igen i stället. Teoretiskt har Arsenal fortfarande en möjlighet att ta en ligatitel, men jag har ruskigt svårt att se det.

Tabellen inför den här matchen:

3. Arsenal 27 15 6 6 43:26 51
16. Swansea 27 6 9 12 25:36 27

Hemma:
4. Arsenal 13 8 3 2 18:8 27

Borta:
16. Swansea 13 2 4 7 12:18 10

Arsenal har en rätt dunkel form. Hade lite flax hemma mot Leicester, borde verkligen ha vunnit i FA-cupen (reservbetonat lag) hemma mot Hull, gjorde en ok insats mot Barca (förlust 2-0) innan en riktig plattmatch kom mot Uniteds b-lag i helgen. Att i ett så viktigt skede av säsongen göra en otrolig piss-insats som den mot Man United, det är häpnadsväckande. Formen på nyckelspelare som Alexis Sanchez, Aaron Ramsey, Özil och Koscielny är inte bra. Försvarsmässigt var det ruskigt virrigt mot ett extremt skadedrabbat Man United. Har även släppt till en hel del lägen i flera av matcherna på slutet.

Saknar fortfarande Cazorla på mittfältet, det märks att han är borta. Hans bolltrygghet och förmåga att lösa trängda lägen saknas. Oxlade-Chamberlain saknas också, liksom WIlshere, som verkar ha tagits Diabys plats som den ständigt skadade.

Tänker väl att Mertesacker kliver in i stället för den i helgen extremt misslyckade Gabriel och att Giroud får chansen från start, annars blir det nog få ändringar i elvan:

Cech,
Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal
Couqelin, Ramsey
Özil
Walcott, Giroud, Sanchez

En offensiv balans på laget, som alltid är sårbara för omställningar med den tröge Mertesacker och risktagande Koscielny.

Swansea kämpar i botten och jag väntar mig inget annat än att de kommer till Emirates med ambitionen att maska, dra ner på tempot och göra det svårt för Arsenal. Finns dock ett par offensiva pjäser som borde kunna hota och håller man sig bara lite kyliga så kommer lägen uppstå. Skadefri trupp. Tänkbar elva:

Fabianski,
Naughton, Fernandez, Williams, Taylor
Cork, Britton, Fer
Sigurdsson,
Palosci, Ayew

Swansea har relativt nyligen gjort mål borta mot Everton, Spurs och Man United. Tidigare på säsongen gjorde man mål borta mot Man City. Även om laget stundtals dolt det väl den här säsongen finns det kvalitet på en del fötter offensivt och med tanke på hur virrigt Arsenal uppträdde senast, borde det dyka upp möjligheter för walesarna att peta in minst en här.
Polsater - 01 Mars, 2016, 23:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-03-02 13:19:58

tror arsenal vinner detta måste ju bara vinna denna nu när leicester tappa poäng igår verka som man brände en hel del krut mot barcelona men går ju inte att lägga sig i en sådan match även om det hade varit det smartaste. arsenal hemma är ju trots allt rätt tunga småslitna men viljan måste fram här. tottenham har u derby mot west ham och det är ingen given trea för tottenham, måstematch för arsenal.

Emel - 2016-03-02 05:54:17

Har du nått kontrakt på att du måste slänga ut en rek om dagen oavsett utbud? Aldrig funderat över att vara lite mer selektiv och jobba på träffprocenten istället?