Speltips

Speltips Malmö-Brynäs

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-02 19:00 Spela här

Speltips Malmö-Brynäs
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.50 Speltips: Brynäs FT
2016-03-02 19:00 Malmö-Brynäs Brynäs FT 2.50 SHL-Grinder

Fem raka rekar utan förlust, idag ska vi rätta ännu en grön rek är ambitionen. Igår blev det en olycklig push när Djurgården tappade först 3-0 till 3-2 och sen tappade dem 5-2 när man trodde det var klart, 5-4 blev det och push på -1. Idag hugger vi Brynäs FT borta mot SHL-klara Malmö till @2.50 med glädje hos bet365 .

Malmö:
Malmö är nu klara för SHL 2016/2017 och har nu ingenting kvar att spela för i serien. Man vet att man är klara för SHL nästa säsong och kan samtidigt inte nå årets slutspel. Med andra ord har man ingenting att spela för. Detta har ju nu en längre tid varit Malmös huvudmål för säsongen, att just klara sig kvar. Med andra ord tror jag man känner sig rätt nöjda nu och kanske inte tar kvällens match på allra största allvar. Malmö har på sina sju senaste matcher tagit poäng i sex utav dem och i sina tre senaste hemmamatcher har man tagit 9/9 poäng. Men det är som sagt en helt annan sits nu när man inte har något att spela för.

Brynäs:
Brynäs har haft en tyngre period men vann nu senast mot Linköping hemma med 4-2 och spelar ikväll en extremt viktig match mot Malmö där tre poäng MÅSTE inkasseras om man ska lyckas komma top-6. Brynäs kommer självklart vara tokmotiverade inför kvällens måstematch där man vet att det enda som gäller är tre poäng. Brynäs har som sagt rätt dålig form men den senaste matchen lyckades man vinna, om man ska se till Brynäs bortaspel denna säsong så har man endast vunnit 8/24 matcher, men ikväll spelar jag inte på Brynäs på grund av statistik, ikväll spelar jag på Brynäs för jag tror dem kommer spela med pannbenet och hjärtat, inte efter någon statistik.

Inbördes möten:
Brynäs har haft väldigt lätt för Malmö denna säsong. Man har vunnit alla tre matcher samt tagit alla nio poäng vilket är imponerande. När man mötte Malmö borta senast lyckades man vinna med klara 0-3!

Värdering:
Ikväll väljer jag att spela Brynäs FT till @2.50 istället för Brynäs ML alternativt +0 på grund av att Brynäs kommer aldrig vara nöjda med ett kryss, aldrig. Jag har extremt svårt att se denna matchen gå till förlängning eftersom det inte gynnar något av lagen. Skulle det stå exempelvis 2-2 med 5 minuter kvar av matchen tror jag vi kommer få se ett avgörande åt något håll. Brynäs kommer nog skicka in hela offensiven för att gå för ett avgörande vilket givetvis kommer bädda för Malmö att göra det avgörande målet. Så just ikväll känns det helt rätt att spela Brynäs fulltid istället.

Match: Malmö-Brynäs
Spel: Brynäs FT
Odds: @2.50
Insats: 3.5/5U
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg nu alla gamblers!

JOBBA BRYNÄS!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 02 Mars, 2016, 15:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!