Speltips

Speltips Espanyol - Betis

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-03 20:30 Spela här

Speltips Espanyol - Betis
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.1 Speltips: Ö2.5
2016-03-03 20:30 Espanyol - Betis Ö2.5 2.1 rad

Espanyol tar emot Betis i ett möte som har potential att bli en riktigt målfest. Även om marknaden har sjunkit på över 2.5 mål i matchen så är oddset fortfarande över dubbla pengarna på utfallet, som i mitt tycke inträffar oftare än varannan gång.

Både Espanyol och Betis har spelat en offensiv och attraktiv fotboll på sistone.

Om vi börjar med Espanyol, som nu har två segrar i rad i ligan, så slutade den senaste matchen mot Sporting Gijon med hela sex mål. Där gjorde Espanyol fyra stycken framåt. Samtidigt är Espanyol ett lag som läcker in mål bakåt. Real Sociedad gjorde nyligen fem mål mot Espanyol och Real Madrid sex mål i matchen innan dess. Det går lugnt att konstatera att Espanyol ger och tar.

Om vi hoppar vidare till Betis så har de vaknat till liv ordentligt och lyckats vända den negativa trenden. På de sex senaste matcherna har Betis gjort mål i samtliga matcher. Betis har sin Ruben Castro på topp som spottar in mål, senast två stycken i mötet mot Rayo Vallecano.

Espanyol är i princip ett helt skadefritt lag medan Betis med största sannolikhet saknar högerbacken Cristiano Piccini och mittbacken Heiko Westermann. Båda är skadade och ytterst tveksamma till start.

Det är målrikt när dessa lag möts. Senaste inbördesmötet i ligan slutade med en 3-1 vinst för Espanyol. Under dagens förutsättningar så har jag svårt att se varför under-spelet är en favorit när båda lag är skickliga på att både göra mål och släppa in mål.

Därmed finner jag fortfarande ett värde i oddset 2.1 hos bet365

rad - 02 Mars, 2016, 22:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
madwolf - 2016-03-03 00:09:34

Att säga att det är målrikt när Espanyol & Betis möts är en sanning med modifikation.
Givetvis slutade den som du säger 3-1 sist, men av senaste 10 matcherna är det den enda matchen som slutat över 2.5 mål.

Säger inget om spelet i övrigt :-)

Lycka till!