Speltips

Speltips Tottenham vs Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-05 13:45 Spela här

Speltips Tottenham vs Arsenal
Land: England Liga: PL
Odds: 1.85 Speltips: Spurs dnb
2016-03-05 13:45 Tottenham vs Arsenal Spurs dnb 1.85 Polsater

Arsenal var helt bedrövliga mot Swansea. Har ruskigt svårt att se laget klara av att vinna mot Spurs. Ettan med insatsen tillbaka på kryss är klart lockande. Taget på onsdagskvällen.

Wenger bekräftade efter matchen:
"Cech got a muscular problem at the end of the game. He will not play on Saturday. I have full faith in Ospina."

Full faith in Ospina har inte jag. En matchotränad Ospina som uppträtt skakigt rätt ofta när han fått chansen - det är det sista Arsenals redan skakiga backlinje behöver. Koscielny lär också vara out, vilket öppnar för ett mittbackspar bestående av ofattbart tröge Mertesacker och den klart svage Gabriel.

Lägg till att formen på Arsenals nyckelspelare, såsom Giroud, Alexis Sanchez och i viss mån Özil är riktigt svag.

UPPDATERING FREDAG KVÄLL:

Oddset har i skrivande stund droppat till runt 1.70 och en del av värdet är borta. Fortfarande en stark känsla för Spurs i den här matchen. Bra truppläge, endast Dembele som är tveksam. Vertonghen skadad sedan tidigare, men Wimmer har ersatt bra.

Lloris
Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose
Dier, Alli,
Son, Eriksen, Lamela
Kane

Aresnal saknar alltså Cech och Koscielny. Cazorla är skadad sedan tidigare, liksom Oxlade-Chamberlain. De tre förstnämnda lär saknas rejält, i synnerhet som formen är klart tveksam på nyckelspelare som Sanchez oh Özil. Giroud har inte gjort mål på läääänge.

Tänkbart lag:
Ospina
Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Monreal,
Couqelin, Ramsey,
Campbell, Özil, Sanchez
Giroud


Det mittbacksparet alltså. Inte direkt Keown/Adams. Gabriels senaste veckor har varit ruskigt skakiga. Spelar med stor risk och känns allmänt ovårdad. Mertesacker blir långsammare för varje dag som går och när det gäller hans passningsspel så känns det som att han spelar med ett par stövlar. Ospina har en ovana att bjuda på mål och är svag i luftspelet, inger inte alls samma känsla av förtroende som Cech.

Tottenham var faktiskt klart bättre än Arsenal i 65-70 minuter när lagen möttes på Emirates. Körd även över Arsenal totalt på White Hart Lane i fjolåret ligamöte (som de vände och vann med 2-1).

White Hart Lane kommer koka (med 2016 års PL-mått mätt) och Spurs lär vara ruskigt inspirerade med tanke på chansen de har att köra över rivalen och koppla greppet inbördes. Har inte kommit före Arsenal sedan Jesus gick i sandaler, massiv match för hela klubben det här.

Arsenal är i brygga, laget saknar naturliga ledare (särskilt med Cech vid sidan) och jag tror inte man klarar av det här mentalt.

@nokkan21

Polsater - 04 Mars, 2016, 20:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-03-03 10:35:00

bedrövligt av arsenal men visst skulle dom haft en frispark på mittplan när swansea gjorde 1-0 på sin omställning fattar inte hur domarna missar den men det är klart om dom hade varit på normal nivå skulle dom vinna ändå.