Speltips

Speltips Wolfsburg- Gent

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-08 20:45 Spela här

Speltips Wolfsburg- Gent
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1.975 Speltips: Wolfsburg -1
2016-03-08 20:45 Wolfsburg- Gent Wolfsburg -1 1.975 Jolinho

Tyvärr levererade inte Cheltenham senast men vi provar igen och vi vänder blickarna till fotbollens finrum, nämligen Champions League!

Champions League: Wolfsburg- Gent SPEL: Wolfsburg Asian -1 Odds: 1,975 (pengarna tillbaka vid uddamålsseger)

Tycker detta odds är ganska generöst, visst Wolfsburg behöver inte vinna för att avancera då man vann borta med 3-2 senast men det är och bör vara klasskillnad mellan dessa lag när de nu möts igen i returen.

Gent har gjort det riktigt bra och tagit sig till åttondelen i Champions League vilket är första gången i klubbens historia, man hade behövt fått med sig ett bra resultat från första matchen men nu förlorade man alltså med 3-2 efter att ha gjort två snabba mål sent in i matchen. Det var dock inte bra för Gents del att släppa in 3 mål vilket innebär att man nu måste vinna med 2-0 borta eller göra ännu fler mål vilket blir otroligt svårt.

Wolfsburg måste varit nöjda med att ha fått med sig resultatet 3-2 även om man säkert är missnöjda med att släppa in två onödiga mål vilket ändå gör att det kan bli lite nerv i returmötet. Jag tror dock inte Wolfsburg ska ha några problem med att avfärda Gent då man är ett bra hemmalag och framförallt ett bättre lag. Jag tror att även om Wolfsburg inte behöver vinna matchen kommer göra det ändå för man vill säkert "döda" denna omgången ganska tidigt och ta kommandot i denna match, skulle det stå oavgjort en bit in i matchen måste också Gent försöka chansa framåt vilket kommer troligen straffa sig bakåt.

Wolfsburg bör helt enkelt vara ett par klasser för bra för belgarna här och med kraft av hemmaplansfördel samt resultatet från första matchen vilket gör att Gent måste framåt och lär göra att Wolfsburg ännu lättare får målchanser så tror jag på en klar seger för Wolfsburg.

Jag lirar alltså Wolfsburg -1 (Asian) till 1.975 hos bet365 då jag tror oddset lär droppas lite. Lycka till vid rygg och rygga på egen risk!

Jolinho - 03 Mars, 2016, 14:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!