USA mot USA i denna matchup mellan McHale och Gibbs. Två unga amerikanskor skall göra upp om en kvartsfinalplats i Monterrey. McHale rankad 61 har haft en bra säsong, 10/4 på hard outdoor med sina fyra förluster mot: Radwanska, Wozniacki, Niculescu och Cibulkova så det är kvalifiserat motstånd vi som slagit henne. På dessa hard matcher har hon endast förlorat 1 match som favorit och detta mot Niculescu.

Förra veckan slog McHale: Watson, Kovinic och Lucic vilket är kvalite rakt igenom så formen ser jag som god, lägg där till seger i första rundan nu med 6-0 6-4 mot Rodriguez.

Gibbs da, jo hon har 11/3 i år men mot betydligt sämre motstånd, inträde till tuneringen fick hon genom kval där hon visserligen slog Kovinic men det gjorde McHale förra veckan också. Hon har inte vunnit en enda match som underdog i år utan samtliga matcher mot bättre motstånd har det blivit 2 set förlust. Jag tror det kommer bli samma visa denna gång när det står tufft motstånd på andra sidan nät.

Inbördes emellan har de mötts 3 ggr och McHale har vunnit samtliga, dessutom täckt -1.5 games handikappet i alla dessa fighter.

Jag spelar McHale -1.5 games

Lycka till vid rygg!

Strombazobet - tennisrekar

This is the stats tab
This is the post tip