Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-04 01:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.33 Speltips: Rangers ML
2016-03-04 01:00 Pittsburgh Penguins - NY Rangers Rangers ML 2.33 hockeystick

Pittsburgh Penguins - NY Rangers

Goalies: Fleury (confirmed) vs Lundqvist (probable)

Tungviktsmöte mellan NY Rangers och Pittsburgh Penguins och frågan om NY Rangers kan fortsätta att vinna på bortais. Ett ställe man annars har haft problem på i år.

Pittsburgh Penguins har spelat upp sig och har tagit sig tillbaka till en slutspelsplats. Laget gjorde en fläckfri match mot Arizona Coyotes där man vann med klara 6-0. Laget kom därmed till Washington med gott självförtroende senast och man inledde även bra då E.Malkin gav Pens ledningen i första perioden mot NHLs bästa lag. När sedan Patrik Hörnqvist ökade på till 2-0 i början av andra såg Pens ut att skrälla, men Washington är inte NHLs bästa lag utan anledning. Caps kom tillbaka till 2-2 innan andra perioden var över och TJ Oshie kunde fullborda vändningen med 6.30 kvar av tredje perioden.

NY Rangers har hittat formen och man är 7-2-1 senaste 10 matcherna. Laget har nu en tre matcher lång winstreak efter att man slog Columbus Blue Jackets med 2-1 senast på hemmais. Laget har varit outstanding hemma i MSG men bortaspelet har spökat för Rangers. Dock verkar Ranger hittat bortaspelet på slutet och har vunnit 5/6 senaste bortamatcherna man spelat vilket är gott inför natten match.

Rangers har dominerat Penguins senaste åren och man har vunnit 8/10 senaste mötena mot de. Henrik Lundqvist som väntas starta i natt brukar trivas och är 1.35 GAA senaste 13 mötena mot Penguins. Ett Penguins som snittat låga 1.50 mål senaste 10 mot Rangers. Med all denna information är det helt absurt att vi får sjuka 2.33 på Rangers ML då man ska ha minst 50% chans till vinst i mina ögon. Endast Rick Nash och Jesper Fasth saknas och nattens spel är givet i mina ögon.

Jag kommer alltså spela

NY Rangers ML @ 2.33 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 03 Mars, 2016, 18:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!