Davis Cup drar igång igen och jag ska inte bli långrandig. Efter att ha gått igenom dagens utbud måste jag säga att Copil till 1,55 mot Rola är dagens bästa tennisspel. Det är svårt att värdera exakt hur oddsen ska sitta i den matchen men klart är att de har ungefär samma ranking med den lilla skillnaden att Copil BARA kan spela inomhus och Rola kan inte spela inomhus. Det är som jing och jang...eller vad de nu heter

Hemmaplan dessutom för Copil och jag kan tänka mig att man konstruerat underlaget efter hans behov. Så snabbt som möjligt helt enkelt och nu spelar han ju inte särskilt ofta på hemmaplan så han lär ju vilja visa upp sig för de få tennisintresserade människorna som finns i Rumänien.

Skulle också tro att det passar Copil rätt bra att möta Rola, åtminstone på den här typen av underlag. För att vara stor som han ändå är, Rola, så servar han förbannat dåligt och det lär vara det som avgör i den här matchen. Även om Copil emellanåt är en bedrövlig returtagare så kan kunna sätta hyfsat press på slovenens andraservar.

Inte nog med det. Rola har varit iskall på hardcourt senaste månaderna. Han spelade två inomhusturneringar i höstas och slog Liam Bradley (300 någonting) och Lapentti (som jag själv förmodligen skulle spela jämnt mot på hardcourt)...utöver det: bara torsk.

Copil har bara spelat en inomhusturnering i år. Det är väldigt lite för att vara honom, men det gick rätt bra ändå. Vinst mot Chung och Sugita är inte fy skam och dessutom slog han både Struff och Roger-Vasselin i slutet på förra säsongen. Som en liten parantes för er som inte tittar på tennis så är ovannämnda spelare bra mycket bättre än Rola.

Polletterna åker iaf in till 1,55 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip