Slänger upp en kort rek till denna kväll! Dags o ta revansch rekmässigt i denna liga

Forest Green- Grimsby i National League.

Spel: Forest Green DNB Odds: 1,975

Forest Green tar emot Grimsby hemma ikväll, man är 2:a i ligan 1 poäng bakom Cheltenham och kan gå upp i Serieledning ikväll, på hemmaplan har man varit otroligt starka i år med statistiken 15-1-2, alltså 15 vinster av 18 möjliga och man har 9 raka hemmasegrar i ryggen. Man har mycket kvalite där framme med framförallt Parkin (13), Guthrie (9) samt O'Connor (9) och Marsh Brown (8)och har gjort 36 mål hemma. Man snittar alltså 2 mål per match.

Grimsby är också ett bra lag och man ligger trea i tabellen med 16 poäng upp till Forest men med 3 matcher mindre spelade, man har bortastatistiken 6-6-3, 6 vinster av 15 på bortaplan alltså. Nu möter man också seriens starkaste hemmalag.

Känslan av denna match är att den säkert blir jämn men när inte ens Forest Green är favoriter på hemmaplan så känns detta intressant och jag lirar alltså därför Forest Green 0.0 Asian vilket är det samma som DNB, till 1.975. Den mer våghalsige kan nypa rak till 2.75 vilket också är ett jättefint odds på förhand.

Forest Green kommer till spel med i stort sett alla tillgängliga bara keepern Maxted är tveksam med fotproblem men han har varit borta ett tag nu. Källa: http://www.forestgreenroversfc.com/news/first-team-news/2016/preview-rovers-set-for-mariners-bout Där kan ni också läsa preview inför denna match om ni är intresserade av mer info.

Övriga intressanta lir: Forest Green rak 2.75, Forest Green Ö 1.5 2.62. Man ryggar som vanligt på egen risk!

Ha en trevlig helg bettingvänner!

This is the stats tab
This is the post tip