Speltips: Tomic - Isner

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-06 01:00
Land: Australien
Liga: Davis Cup
Odds: 1,78
Tips: Tomic
Vi fortsätter med Davis Cup från Australien och den matchserien ser riktigt spännande ut. Men för att det ska bli spännande måste först Bernard Tomic avfärda John Isner och det säger både hjärna och instinkter att han gör.

Jag är lite osäker på Isner, tycker att han är överskattad på gräs. Man kan lätt få för sig att bara för att Isner servar bra så är han automatiskt bra på det här underlaget. Det stämmer emellertid inte. Han måste ta bollen lågt och det trivs han inte med. Eller, den där gängliga kroppen klarar helt enkelt inte av det.

Sen får man tänka på att den här matchen spelas bäst av fem set och kollar man på Isners Wimbledonresultat är den ingen vacker läsning. Tredjerundan som bäst och för en spelare som är rankad 11:a i världen är det inget annat än bedrövligt.

Som ni säkert vet så är Tomic vass på gräs, kanske hans bästa underlag och det var just i Wimbledon som han breakade ordentligt genom att slå Söderling i raka set 2011. Det är inget fel på formen heller. Han tog sig till final i Acapulco förra veckan och var break upp i skiljeset innan luften gick ur honom.

Men som sagt, 3-1 mot Sock i första matchen och jag tror att han vinner den här också. Han har lite att bevisa för Australiensisk tennis med tanke på att han varit avstängd osv. Så den Tomic som kan gå på halvfart och ställa in skorna kommer vi inte få se. Sen vet vi ju att han är enormt bra på hemmaplan.

Isners form måste man dock sätta ett litet frågetecken för. Han åkte till Sydamerika för att spela grus förra månaden med två raka förluster som resultat och det var inga topp 10-spelare han mötte heller: Lajovic och Pella - spelare som han normalt ska slå ganska enkelt.

En sista sak jag skulle vilja peka på. Isner har redan spelat på tre olika underlag i år och det är exremt svårt att hoppa runt och försöka välja sig med bollstudsar osv. Jag blir alltså inte förvånad om han är lite rostig här. Nu vann han visserligen mot Groth i första matchen, men det ska sägas att Groth varit ruskigt kall i år, så det kommer inte som någon större överraskning.

Vi får 1,78 på Tomic hos Nordicbet och då skyfflar vi in polletterna.
  Tomic - Isner
Spela på Speltips Tomic - Isner
Poldan - 4 Mars 2016 - 18:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Cowboys - Eagles
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.86
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming