Speltips

Speltips Brynäs-Färjestad

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-04 19:00 Spela här

Speltips Brynäs-Färjestad
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.75 Speltips: Över 4.5 mål
2016-03-04 19:00 Brynäs-Färjestad Över 4.5 mål 1.75 SHL-Grinder

Match i Gavlerinken mellan Brynäs och Färjestad 19.00. Efter Brynäs otroligt svaga insats senast mot Malmö ser det nu inte alls bra ut för Brynäs att kunna komma bland dem sex bästa i serien. Däremot Färjestad har goda möjligheter att lyckas komma top-6. Vid tre poäng här ikväll klättrar man från en sjunde till en femteplats i serien. Det står med andra ord väldigt mycket på spel.

Brynäs:
Tre matcher kvar i serien och vi hittar Brynäs på en åttondeplats i tabellen med 74 inspelade poäng. Jagande bakom Brynäs ligger HV71 och Örebro. Brynäs är självklart redan klara för slutspel men nu gäller det att hamna på en så bra position som möjligt i serien för att de olika fördelarna ska hamna på Brynäs sida. Det finns bara en sak som gäller för Brynäs ikväll det är en seger och det är samma sak för Färjestad, men andra ord tror jag det blir gasen i botten från båda håll. Brynäs målsnitt har varit 5.3 mål per match och om man ser till hemmamatcherna så ligger snittet på lite snålare 4.8 mål per match. Ikväll spelar man som sagt en match som man måste gå allin i och därför tror jag på överspelet.

Färjestad:
Färjestad har goda möjligheter att nå en top-6 placering men då måste poängen in. Jag tror att man kommer gå stenhårt för att ta alla tre poäng här ikväll. Om man tittar på hur Färjestads totala målsnitt varit i deras matcher denna säsong så ligger det på 5.3 mål per match. Om man endast tittar till Färjestads bortaspel så ligger snittet på 4.9 mål per match. Men samma läge som för Brynäs, det kommer bli fullt ös här ikväll!

Inbördes möten:
Hemmalaget har vunnit båda matcherna denna säsong. Först vann Färjestad med 3-2 hemma och sedan vann Brynäs hemma med 3-0. Ikväll tror jag på en helt annan match, ingen tight historia, jag tror det blir öppna spjäll!

Match: Brynäs-Färjestad
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.75
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Lycka till vid rygg samt ha en underbar helg!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 04 Mars, 2016, 18:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!