Speltips Deportivo La Coruna - Malaga

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-03-05 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.14
Tips: 2 (DNB)
Lördagens sista match i den spanska la liga spelas på A Coruna där Deportivo tar emot Malaga. Marknaden föreslår att det är en jämn match där Deportivo ska vara en liten favorit - vilket jag inte kan hålla med om alls.

Alltså, Deportivo har varit svåra att begripa sig på. Förvisso har de spelat stabilt och varit riktigt nära att ta tre poäng i sina matcher, men misslyckats gång på gång. Nu är det elva matcher sedan laget lyckades vinna en match. De tre senaste matcherna har slutat med 1-4 (Athletic Bilbao), 0-1 (Granada) och 0-1 (Espanyol). Deportivo spelar lika illa på hemmaplan som på bortaplan. Denna säsong har laget vunnit tre matcher hemma, tre borta, sju oavgjorda hemma, sju oavgjorda borta och resten har varit förluster.

Hur har det gått för motståndarna Malaga då?

Sedan slutet av november 2015 har Malaga visat sig vara ett helt annat lag än förr. Tidigare parkerade de bussen framför egna målet och hade svårt att göra något framåt. I dagsläget är det ett anfallande lag som gör mål på samtliga motståndare. Förvisso blev det 1-2 förlust nu senast mot Valencia men dessförinnan spelade de 1-1 både mot Real Madrid och formstarka Real Sociedad.

På de fem senaste inbördes möten har två slutat oavgjort och tre gånger har Malaga vunnit. Deportivo har alltså inte lyckats besegra Malaga då och jag har svårt att tro att de ska göra det nu. I mitt tycke ska Malaga vara favorit i denna match. Jag väljer att spela på Malaga draw-no-bet (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 2.14 i odds hos Betfair
Spela på Deportivo La Coruna - Malaga hos Betfair
Spela nu
rad - 5 Mars 2016 - 09:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: