Speltips: Gais-Forward

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-03-05 14:00
Land: Sverige
Liga: Svenska cupen
Odds: 2,23
Tips: 2 DNB
Hej på er gårdagens rekar gick inte så bra som önskat tyvärr. Trippeln gick ju skit tre kryss inte alls som jag trodde och sen det lite mera chans spelet på Twente som hade form gick rätt ner i sopptunnan enda spelet som satt var Dijon som vann borta med 1-2 men tråkigt nog så gick det minus igår så ber om ursäkt till alla som ryggade gårdagen men hade rekat samma spel om matcherna var idag då jag tycker att det var intressanta odds på dom på starka lag.

Men nu lämnar vi det förflutna och riktiga in oss i hemlandet Sverige idag och cupens sista grupp omgång vet att inget av dessa lagen har något att spela om förutom hedern. Men det är ju så att vinner Helsingborg sin match emot Örebro, så har Forward chans att sluta tvåa i tabellen och det tror jag är något som lockar dom för då kommer dom före Örebro ju rivalen och det skulle uppskattas av fansen men då hade man behövt vinna denna matchen emot Gais idag vilket jag tror man har stor chans till.

Såg matchen emot Örebro där man gör det ruskigt bra och är det bättre laget och förtjänade vinsten i matchen men man hade tur att få med sig en pinne därifrån, tack vare ett sent frisparksmål serverat av den gamla Örebro spelaren Emil Berger.
Forward satte högt tryck och fick turligt med sig 1-0 i matchens 8 minut genom att målvakten rensade rakt på Björndahl. Man fortsätter att sätta hög press och skapa chanser gillade vad jag såg av Forward mycket intressant lag. man höll 1-0 halvleken ut sen i andra kom Örebro mer in i matchen när Nordin G kom in i matchen då såg man dom fick lite mer ordnat spel han kvitterade själv och sen tog även Örebro ledningen med 2-1 innan Kalle Holmberg drog på sig ett rött kort. och bjöd åter in Forward i matchen. Och då kliver Berger fram med sin frispark och nätar 2-2 slutresultat.

Andra matchen förlorar man med 1-0 hemma emot Helsingborg men sägs att dom stod upp bra även i denna matchen. Så man är helt klart ett intressant lag. GAIS har då förlorat båda sina matcher med 3-1 mot dessa allsvenska motståndarna. Har inte sett någon utav deras matcher men sägs att man har haft skadeproblem i truppen och de fortsätter att ha det även denna matchen.
Gais saknar Steven Old, Björn Andersson, Malkolm, Bragi, Albin Nilsson
Sen har man ännu inte fått klartecken att använda sina nyförvärv iform av Renni Smith, Craig Henderson, Tetteh kan även inte använda sin inlånade back Johan Ramhorn ifrån Kalmar FF.

Så det har gjort så tränaren tagit ut följande trupp:
Tommy Vaiho, Jesper Johansson, Emil Ursholm, Carl Nyström, Danny Ervik, Pascal Olsson, Kieron Cadogan, Pule Maraisane, DavidJohannesson, Luka Mijaljevic, Shkelqim Krasiniqi, Felix Kasper, Mattias Kano, Luther Singh, Simon Guli, Manfred Oppong och Hakim al Sultan.

Kan inte så mycket mer än att Vaiho är ju en gammal Djurgårds målvakt var back up till Pa Dembo och är väll en helt okej målvakt av vad jag såg dom få framträndande från DIF tiden inte sett han så mycket sen dess så kan inte bedöma hans förmåga i nu läget.
Sen vet man ju att herr Johannesson är ruskigt målfarlig vissade han ju i Ljungskile nu har han spelat för Gais tror det är andra säsongen om jag inte missminner mig.
Har ingen annan jag har större koll på ta bara tränarens ord nu när han fått ta med sig några ungdomar in i truppen där oppong är en duktig back och att Hakim är en intressant spännande offensiv talang.

Forwards trupp vet jag inte vilka som är skadade eller inte kan medverka i afton.
Men vet att man bör hålla koll på Lukman Murad och Elias Durmaz som var ruskigt intressanta spelare vill ha mycket boll och är riktigt kreativa såg väldigt bra ut i derbyt mot Örebro.
Sen har vi ju Berger som har en ruskigt härlig fot tycker jag jag gillar den spelaren har alltid gjort. Man har även allsvensk rutin i form av Näfver med.
Björndahl får man se upp med när det kommer till fasta situationer riktigt starkt huvudspel.

Detta gör så jag spelar 4/5 Units på Forward DNB ikväll till oddset 2,23
Testar även raka till 3,2

Rygga på egen risk framåt Forward framåt

Over And Out ConnyKulan
  Gais-Forward
Spela på Speltips Gais-Forward
rekarconny - 5 Mars 2016 - 11:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
KungBjörn - 2016-03-05 15:16

Ser ut att bli en riktigt bra match resultatmässigt! 👍


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming