Speltips

Speltips Fnatic - Luminosity (Esport)

Sport: Annat Spelstopp: 2016-03-05 18:00 Spela här

Speltips Fnatic - Luminosity (Esport)
Land: Polen Liga: Intel Extreme Masters
Odds: 1.90 Speltips: Fnatic -1.5
2016-03-05 18:00 Fnatic - Luminosity (Esport) Fnatic -1.5 1.90 alive365

Fnatic -1.5 till @1.90 spelas i dagens CSGO-match mellan Fnatic - Luminosity. Innebär kort och gott att de ska vinna med 3-0/3-1 som mest och kommer även spela 1 unit vardera på dessa två resultat då jag inte ser att det går längre än så. För er som har en stor rulle kan ju Fnatic rak (vinna matchen) @ 1.40 vara av intresse. Ser helt enkelt inte LG(luminosity) kamma hem denna segern, inte mot ett Fnatic som vi skådar just nu.

Luminosity ska ha all heder att dom tagit sig såhär långt i turneringen, även om en del av oss esport-entusiaster trodde det från början. För att vara ett lag som leds av en "gud" som kan plocka in två nya spelare från ingenstans (finns lite bakgrund) och sen forma det laget till ett superlag på kort tid, det är inte helt enkelt. Men mot Fnatic, som är ett lag från en annan värld just nu, ser jag inte att denna stjärnfemma ska kunna matchas mot just Fnatic.

Fnatic som ni alla kanske vet nu, är helt klart bäst i världen. Före spelarbytet mellan Dennis och Pronax var dom nummer 1 i världen, nu är dom nummer 0 = bättre. 5 raka turneringsvinster i ryggsäcken sen spelarbytet i höstas/vintras och 6e kommer idag säger känslan. Ni som såg matchen igår mellan Fnatic - Astralis såg ett Fnatic som inte många sett förut. Dom spelar en sån otroligt bra CSGO att det knappt är sant. Hela tiden tillsammans, hämnas på varandra, gör spel som ingen trodde dom skulle göra, utmanar när man inte bör utmanar osv. Dom spelar som ett kompisgäng som har kul samtidigt som dom har en av de absolut bästa mentaliteterna samt kemin som lever.

Nu kanske det låter lite för mycket som ett fan och nej, det är jag inte. Men jag kan inte hjälpa att se hur pass mycket denna sport har vuxit och hur mycket lagen i sig har vuxit, framförallt Fnatic. Det tar faktiskt emot att skriva hur bra dom är, efter som i grund och botten så avskyr jag dom. Men på plan, där är dom bäst, utan tvekan.

Fnatic har varit i denna situationen ett flertal gånger nu och kommer ha nerverna i styr samtidigt som detta är Luminositys andra final på Main Stage vilket kan skapa en del nerver.

Ikväll (18.00 start @ Twitch.tv) så smäller det.

Fnatic kammar hem detta och -1,5 ska sitta. 3-0/3-1 tror jag på. Finns absolut chans till 3-2, men jag tror Fnatic lyckas stoppa Luminosity före det.

Smäller in 3/5 units på detta och hoppas på en sjukt underhållande final. Sitter det så sitter det, sitter det inte så är det inte hela världen.

Lycka till om ni följer med!

alive365 - 05 Mars, 2016, 16:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!