Speltips

Speltips Valencia - Atletico Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-06 20:30 Spela här

Speltips Valencia - Atletico Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2 Speltips: 2
2016-03-06 20:30 Valencia - Atletico Madrid 2 2 rad

Söndagens sista match i den spanska la liga spelas på Mestalla där Valencia tar emot Atletico Madrid. Marknaden har varit stabil mestadels men börjar nu att gå ner på gästerna och jag är beredd att hålla med.

Atletico Madrid är ligans bästa bortalag. På bortaplan har de slagit Real Madrid, Getafe, Las Palmas, Celta Vigo, Rayo Vallecano, Granada, Real Betis, Real Sociedad, Eibar och Sevilla. Det i sig säger en del. Faktiskt. Tio vinster på fjorton försök ger oss en statistik på att de vinner fler än varannan match i ligan. Oavsett motståndare. Alla dagar i veckan. Så... Näst ut, Valencia.

Tittar vi på Valencias tre senaste hemmamatcher så visar de att laget fortfarande är ostabilt. Senast blev det 0 - 3 mot Athletic Bilbao, dessförinnan 2 - 1 mot Espanyol (efter att ha legat under i matchen fram tills minut 70) och innan dess 0 - 1 mot Sporting Gijon. Detta håller inte mot ett topplag som Atletico Madrid. I dagsläget är Atletico Madrid ett mycket bättre lag som ska klara av att vinna detta möte betydligt oftare än vad oddset säger. Även inbördesmöten talar för Atletico Madrid som har vunnit tre av de fem senaste möten.

Valencia har dragits med skador denna säsong och ett tränarbyte som hittills inte har resulterat i något. Det är fortfarande frågetecken kring vissa spelare inför mötet men det spelar egentligen ingen roll. Även med en full trupp har jag svårt att se något annat än en Atletico Madrid dominans i spelet. Atletico Madrid kanske inte för bollen det mesta utav tiden men de har fullständig kontroll över spelet. Bäst av allt är att de är skickliga på att utnyttja motståndarnas misstag. Det bjuds på en hel del tabbar i Valencias spel, på samtliga positioner, så jag ser inte varför Atletico Madrid skulle ha några större problem att besegra Valencia.

Dubbla pengarna fås på en Atletico Madrid seger. Det är flera bolag som har det oddset fortfarande, även om det är på väg neråt. Spelet läggs hos bet365 .

rad - 05 Mars, 2016, 19:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!