Speltips

Speltips Espanyol - Rayo Vallecano

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-07 20:30 Spela här

Speltips Espanyol - Rayo Vallecano
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.75 Speltips: Ö2.5
2016-03-07 20:30 Espanyol - Rayo Vallecano Ö2.5 1.75 rad

Måndagens enda match i den spanska la liga spelas i Barcelona på Estadi Cornellà-El Prat där Espanyol tar emot kanske det roligaste laget att titta på, nämligen Rayo Vallecano.

Det är svårt att ogilla Rayo Vallecano. Säg vad man vill men de spelar en rolig fotboll. När Rayo Vallecanos spelare kliver på planen så kan vad som helst hända - framför allt så kan det när som helst bli en målfest. Tittar vi bara på detta år så har nio av tio spelade ligamatcher slutat med över 2.5 mål. Den enda matchen som inte slutade med över slutade med en 2-0 vinst för Rayo Vallecano. I övrigt är det snarare att matcherna slutar med över 3.5 mål där just 2-2 är ett vanligt resultat.

Jag tycker att Real Madrids 10-2 seger mot Rayo Vallecano sammanfattar det bäst. När det stod 2-2 i matchen och Rayo Vallecano hade fått två (!) spelare utvisade så fortsatte laget att spela full fart framåt. Att Rayo Vallecano släpper in så många mål mot alla motståndare är inget som förvånar någon. MEN... I alla dessa matcher detta år har Rayo Vallecano gjort mål framåt, oftast två stycken. Det tror jag att de gör även mot Espanyol, som har släppt in alldeles för många onödiga mål denna säsong.

Senaste hemmamatchen för Espanyol slutade 0-3 mot Real Betis. Matchen innan dess vann Espanyol på bortaplan med 4-2 mot Sporting Gijon. Några omgångar dessförinnan var Real Sociedad på besök. Detta möte torskade Espanyol med 0-5. Det blir svårt att inte släppa in mål mot ett lag som tokanfaller som Rayo Vallecano kommer att göra.

För Rayo Vallecanos del saknas mittbacken Diego Llorente, som blev utvisad i senaste matchen, samt att även andra defensiva spelare är tveksamma till start.

Hur jag än vrider och vänder ska de båda lagen både göra mål och släppa in mål. Ett sådant här möte ska bara sluta med över 2.5 mål i matchen cirka två gånger på tre försök. Därmed är det ett stort värde i oddset 1.75 hos Bwin .

rad - 06 Mars, 2016, 11:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!