Tjena!

Reken gick fint in på Real Madrid i Lördags då dom gick och vann med hela 7-1 och -1.5 @1.90 satt fint! Nu är det Champions League som gäller för Real Madrid ett retur möte på hemmaplan efter att första mötet slutat 0-2 till Real bortaplan. Läget i Real ser mycket bättre ut idag en för ett par dagar sedan om man ser till skadebekymmerna man hade då.

Real Madrid har haft en ganska stor skadelista men den har förbättrats nåt avsevärt sen efter matchen mot Celta Vigo i Lördags då man saknade ett par viktiga spelare. Benzema är fortsatt skadad och missar tyvärr matchen ikväll. Men man får tillbaka både Modric och Kroos till kvällens match och det är otroligt viktiga spelare för att mittfältet ska fungera bra i Real Madrid.

Roma har två tunga avbräck då både lagkaptenen och lagets hjärta Daniele De Rossi (18 starter i ligan) är skadad och det är även starke mittbacken Antonio Rüdiger (21 matcher i ligan). Sedan finns ett frågetecken för en sådan som Radja Nainggolan...

Real Madrid är otroligt starka på hemmaplan man öser in mål 7-1 i Lördags och många sjukt stora vinster den senaste tiden på hemmaplan bortsett från förlusterna mot Atletico Madrid och FC Barcelona.

Senaste matcherna för Real Madrid på hemmaplan:

Real Madrid (7-1) Celta de Vigo
Real Madrid (0-1) Atlético Madrid
Real Madrid (4-2) Athletic Bilbao
Real Madrid (6-0) RCD Espanyol
Real Madrid (5-1) Sporting Gijà³n
Real Madrid (5-0) Deportivo La Coruà±a
Real Madrid (3-1) Real Sociedad
Real Madrid (10-2) Rayo Vallecano
Real Madrid (8-0) Malmö FF
Real Madrid (4-1) Getafe CF

Bekräftade laguppställningar:

Keylor Navas, Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Ronaldo, James

Szczesny, Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne, Pjanic, Keita, Nainggolan, Salah, Perotti, Dzeko

Ronaldo i toppform! 4 mål i Lördags och vilka mål han gjorde (!) en enormt viktigt spelare för laget och med han och Bale på topp ikväll så ser jag inte att skada på Benzema kommer visa sig jätte mycket oavsett om Benzema inte går att ersätta i dagsläget!

-1.5 spelas på Real Madrid till ett mycket fint odds på @2.05 hos bet365 .

Rygga på egen risk!

This is the stats tab
This is the post tip