Speltips Chelsea - PSG

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-03-09 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 3.00
Tips: Chelsea att gå vidare
Länge sen jag slängde in en rek här och kände nu att det var dags att göra det igen. För er som undrar så satt mitt senaste spel Watford - Leicester (2) till 2.50 gånger pengarna.

När det stod klart att Chelsea skulle möta PSG efter att ha vunnit gruppen tänkte jag direkt tillbaka till 2014(jag struntar alltså i förra säsongen 1-1&2-2).

Vi blickar lite tillbaka: PSG vinner första matchen med 3-1 och alla tänker - "Ja, nu är det över för Chelsea, finns ingen chans att dom fixar 2-0." och vad händer då? Jo, Demba Ba mannen, myten och numera miljonären i Kina sänker PSG när det endast är 3 minuter kvar av matchen och säkrar därmed avancemanget.

Här kan ni se målen från 2-0 segern: https://www.youtube.com/watch?v=q4A3lo-blFg

Jag tycker att PSG är ett bra lag, dom har vunnit ligan flera gånger och har spelare som Zlatan, Cavani, Di Maria, David Luiz och Silva i truppen och jag kan säga att alla dessa spelare har levererat riktigt bra men oavsett hur man vrider och vänder på laget så ser jag inte PSG som ett lag som kan vinna Champions League. Jag tror helt enkelt inte på att Laurent Blanc är den man som kan leda PSG hela vägen till en titel. Det är PSG fansens, styrelsens, spelarnas och ägarnas dröm men Laurent Blanc som sagt är inte den man som kan fixa det i mina ögon.

Chelsea har enligt mig sin jobbigaste säsong någonsin sedan Roman Abramovitj köpte in sig i Chelsea. Mourinho fick lämna för andra gången och Guus Hiddink Romans kompis fick hoppa in igen och har gjort några små förändringar som fått Chelsea att klättra upp i ligan och avancera bland annat i FA-Cupen. Den största skillnaden i klubben enligt mig är att spelarna numera mår bättre då Hiddink är en mer sympatisk person än stenhårda Mourinho.

Förlusten mot PSG var väntat och jag tror att Hiddink och laget är nöjda med den förlusten för att en 2-1 förlust är den bästa förlusten man kan få på bortplan och det är just det som nu skrämmer PSG. Chelsea behöver endast vinna med 1-0 för att sig vidare! Fotboll är precis som livet, aldrig rättvis och den här matchen kommer att vara ännu ett bevis för det.


Enligt uefa.com så ser skadeläget ut på följande sätt:

Chelsea:
Falcao - Missar matchen
Zouma - Missar matchen
Diego Costa - Tveksam till spel
Kenedy - Tveksam till spel
Pedro - Tveksam till spel
John Terry - Tveksam till spel

PSG:
Aurier - Missar matchen
Matuidi - Missar matchen
Pastore - Missar matchen
Verratti - Missar matchen

Jag gissar på att Chelsea vinner matchen med 1-0/2-0 och tar sig vidare! Spelet är alltå Chelsea att gå vidare till 3 gånger pengarna hos Nordicbet.
Spela på Chelsea - PSG hos Nordicbet
Spela nu
jardel9 - 8 Mars 2016 - 15:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
jardel9 - 2016-03-09 08:36

@cash, skulle inte förvänta mig något annat från dig ;)

Cash-Is-King - 2016-03-08 22:48

Ryggar bara för att Stamford bridge ligger 25min från mig, sen gillar jag inte franska lag 😜

Freppo - 2016-03-08 08:33

Jag håller på Chelsea, men jag tror tyvärr inte att du kommer att få rätt här.
Hade jag gått i dina tankebanor hade jag i så fall hellre spelat rak 1a till oddset 2,80 (vinst även vid 2-1) eller CFC att vinna och hålla nollan till oddset 4,50.

jardel9 - 2016-03-07 19:42

Tack för bra kommentarer. Jag tror inte att någon enskild spelare räddar Chelsea utan hela laget i sin helhet kommer att leverera. Med eller utan Terry, Pedro, Zouma och Costa så kommer Chelsea att ta sig vidare :)

grandgoals36 - 2016-03-07 16:13

"Chelsea får klara sig utan John Terry, Kurt Zouma, Pedro och troligen även Diego Costa."

Moneyline - 2016-03-07 15:42

Vad jag läst så kommer inte Costa vara med. Inget dumt spel men tycker det är svårt å sia om denna match.
Hoppas du har fel för Zlatans skull. Det bästa för Sverige tror jag är om han går långt i sitt "jävla Champions League!"

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: