Speltips: Tingsryd-AIK

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-03-07 19:00
Land: Sverige
Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 2.01
Tips: Tingsryd +0
Vi går in i den fjärde matchen mellan Tingsryd och AIK i den HockeyAllsvenska finalen 2015/2016! AIK leder med 2-1 i matcher och kan ikväll avgöra borta mot Tingsryd i Nelson Garden Arena. Det tror jag dock man får väldigt svårt att göra och kommer därför spela Tingsryd +0 till @2.01. Detta innebär att om matchen slutar oavgjort så får vi tillbaka pengarna. Man kan även spela Moneyline om man vill, men jag gillar inte varians så jag försöker i allra största utsträckning skippa att spela Moneyline och istället nöja mig med pengarna tillbaka om det blir kryss. Spelet tas med 3/5 units och spelas i vanlig ordning hos Pinnacle Sports.

Tingsryd:
All press ligger nu på Tingryds axlar då man måste vinna för att hålla finalserien vid liv. Eller ja, press och press, det har liksom inte legat någon press på Tingsryd under hela säsongen och jag tycker egentligen inte att det gör det nu heller. Men hur som helst så måste Tingsryd vinna här ikväll och jag tror man har väldigt goda chanser att göra det. I förra matchen spelade man väldigt bra men förlorade trots det med 2-1. Tränare Magnus Sundquist tycker att Tingsryd var det bättre laget och förtjänade segern men att man är riktigt revanschsugna inför dagens möte på hemmais. Tingsryd kommer till dagens match med alla förutom Niklas Johansson. Tingsryd är så magiskt starka på hemmais. På deras 26 spelade hemmamatcher denna säsong så har man endast förlorat alla poängen i två av matcherna. I 24/26 matcher hemma i år har man alltså vunnit eller spelat oavgjort. Otroligt starkt.

AIK:
AIK leder nu matchserien med 2-1 och kan ikväll avgöra. I de tre tidigare matcherna så är det hemmalaget som vunnit och AIK vill självklart bryta den trenden här ikväll. Backen Eric Nordin kommer ikväll saknas för AIK då han drog på sig ett matchstraff i den senaste drabbningen. Om man tittar till AIK:s bortaspel denna säsong så ser vi att dem vunnit 9/26 matcher efter fulltid. Om man kollar på hur många dem tagit poäng i på bortais så är det i 17/26 matcher. Ett snitt som är bra även det, men inte något extremt. Sen är jag lite rädd för AIK:s del att det smyger sig på en liten trygghetskänsla att man leder serien med 2-1 och har en match kvar hemma på Hovet ifall man skulle förlora här ikväll. Det är som när man själv leder exempelvis en tennismatch med 2-1 i set sen tänker man att man trots allt har ett avgörande set om man nu skulle förlora det fjärde. Det borde vara lite samma känsla för AIK här ikväll. Kanske inte mycket, men lite.

Inbördes möten:
I de fyra matcherna som spelades lagen i mellan under grundserien så slutade dessa möten med två segrar åt vardera håll. Först vann Tingsryd en hemma och sen en borta. Sen var det AIK:s tur att göra exakt samma bedrift. Skillnaden är bara att i båda matcherna Tingsryd vann så vann man efter FT, i de två matcherna som AIK vann så vann man efter OT. Och nu leder ju som sagt AIK serien med 2-1 vilket innebär att lagen har mötts sju gånger denna säsong. AIK bara har lyckats vinna två efter FT, annars har Tingsryd minst klarat kryss eller vunnit matchen. Vi får hoppas att det fortsätter så även ikväll!

Match: Tingsryd-AIK
Spel: Tingsryd +0 (Insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: @2.01
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Lycka till vid rygg, nu jobbar vi in Tingsryd så vi får en fantastiskt spännande avgörande femte och alldeles avgörande match på Hovet!

Forza Tingsryd!

// SHL-Grinder
  Tingsryd-AIK
Spela på Speltips Tingsryd-AIK
SHL-Grinder - 7 Mars 2016 - 16:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Moneyline - 2016-03-07 15:56

Två ggr på raken har gnagarna vunnit under ordinarie tid! 3-0 å 2-1!
Dock hoppas jag Tingsryd skickar ut dem...


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming