Speltips

Speltips Brands - Lapentti

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-03-09 01:30 Spela här

Speltips Brands - Lapentti
Land: USA Liga: ATP Indian Wells
Odds: 1,72 Speltips: 2-0
2016-03-09 01:30 Brands - Lapentti 2-0 1,72 Poldan

Jag förstår ingenting. Varför spelar inte Lapentti på grus i Santiago istället för att kvala in till Indian Wells. Tror han på allvar att han har kapacitet att kvala in? Och när jag inte förstår någonting, då ligger det ofta en hund begraven. Lapentti är en av de sämre spelarna på Challengertouren och är väldigt specialiserad till grus. Nu är det visserligen väldigt långsamt underlag i Indian Wells och det ska gynna grusspelare.

Hur som helst, han kommer att vara chanslös mot Daniel Brands, som visserligen inte hittat tillbaka till sitt forna jag efter skadeuppehållet. Men på hardcourt ska Brands ha för mycket power för Lapentti och serva bort honom tämligen enkelt.

Brands är väldigt ofta stensäker mot den här typen av motstånd och det är inte så att han är mycket sämre på långsammare banor än snabba, även om han kanske föredrar banor åt det lite snabbare hållet.

Lapentti är dessutom hopplöst formsvag, 8 raka förluster på alla möjliga olika underlag – alla på challengernivå...ja, ni fattar är han inte är i någon toppform. Att han ska hota Daniel Brands som tog sig till andra omgången i AO, föga troligt.

2-0 i set tror jag ligger väldigt bra till och även hcp-spel när det släpps. Men just nu får vi hålla till godo med 2-0 till 1,72 hos bet365 .

Poldan - 09 Mars, 2016, 00:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!