BLGM (båda lagen att göra mål) spelas i kvällens returmöte i Champions League mellan Real och Roma. Finns till 1.66 hos Unibet .

Senaste mötet:
Roma-Real Madrid 0-2

Senaste match:
Roma-Fiorentina 4-1

Real Madrid-Celta Vigo 7-1

Spalletti väntas ställa ut en riktig offensiv elva ikväll med EL Shaarawy, Perotti och Salah bakom 9an Dzeko. Roma har gjort mål i 11 av sina 13 senaste matcher och ikväll så är man piskade att göra minst 2 mål vilket kommer att öppna upp matchen rejält. Real har gjort mål i 13 av sina 14 senaste matcher och mot ett defensivt skadedrabbat Roma som dessutom ställer ut en offensiv elva ser jag det som mer eller mindre osannolikt att Real inte ska göra mål ikväll.

Förväntade laguppställningar:

AS Roma (4-2-3-1)

Dzeko
El Shaarawy Perotti Salah
Pjanic Keita
Digne Zukanovic Manolas Florenzi
Szczesny


Real Madrid (4-3-3)

Bale C Ronaldo James
Isco Kroos Modric
Marcelo Pepe Ramos Carvajal
Navas

Både Spalletti och Zidane har sina styrkor i offensiven. Det första mötet gick Roma mållöst ifrån trots att man hade mängder av målchanser och ett par tveksamma straffsituationer som inte gick italienarnas väg. Ikväll ställer Roma ut en hyperoffensiv elva trots att man gjort 12 mål på sina 3 senaste matcher. Med största sannolikhet lär man bli straffade mot ett lag som Real Madrid, men att man går mållös från den här fighten med den målform man har känns inte speciellt troligt.

BLGM + Real-seger och över 3.5 mål är spel jag kikat på med lite högre odds, men jag väljer att gå på det "säkra" spåret.

BLGM 1.66 hos Unibet spelas med 4/5 units.

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip