Speltips Dzumhur - Granollers

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-11 00:30
Land: USA
Liga: ATP Indian Wells
Odds: 1,80
Speltips: Dzumhur
Spela på Speltips Dzumhur - Granollers
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Dzumhur
Det här känns lite som mandomsprovet för Damir Dzumhur. För ett år sedan var det HELT otänkbart att han skulle spela den här turneringen, men tack vare några sena avhopp fick han direktplats in till huvudturneringen.

Och det ska tilläggas att han aldrig kunnat samla ihop så här mycket poäng om det inte vore för en rejäl höjning på hardcourtspel. Han gjorde en rejäl satsning i början på året och har slagit Kyle Edmund (topp 100) och Vesely (runt 50). Dessutom har nypt set på både Kohlschreiber och Dimitrov. ... på hardcourt alltså, allt det här var helt otänkbart för ett år sedan.

Men jag ska erkänna att jag lockas av spelet för att underlaget ska passa honom bra. Grusspelare trivs i den här turneringen. Nu är ju visserligen även Granollers en grusspelare i grunden, men satan vad dålig han blivit. Han var liksom en cementerad topp 40-spelare för ett år sedan - nu krigar han i Challengers och blir mer eller mindre överkörd.

Granollers kom förresten också in i huvudturneringen tack vare sena avhopp. Det skiljer en plats mellan dem på rankingen, men Granollers är fortfarande i fritt fall och Dzunhur är på uppgång. Spanjoren är dessutom formsvag och hoppar mellan olika underlag. Senast han spelade var det grus i Brasilien och då blev den tvärstopp mot Cervantes i första omgången. Faktum är att han förlorat fyra av sina fem senaste matcher och det har varit direkt dåligt förluster allesammans.

Båda spelarna har ganska veka servar, men jag tycker inte att Granollers håller för topp 100 just nu och jag blir faktiskt förvånad om inte Dzumhur bollar ut honom från baslinjen i den här matchen.

Till 1,80 åker mina polletter in på bosniern.
Spela på Dzumhur - Granollers hos Betsson
Poldan - 10 Mars 2016 - 13:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2016-03-10 18:22

dzumhur jetlaggad och otränad given vinst för marcel

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: