Speltips: Villareal-Bayer Leverkusen

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-03-10 21:00
Land: Europa
Liga: Europa League
Odds: 2.00
Tips: BLGM
Europa League igen och torsdagarna brukar alltid kännas lite mer avslagna och ointressanta efter de sprakande tisdagarna och onsdagarna. Lite som en bakfylla. Lite som en söndag de helgerna då storlagen ska ut i CL. Dock är det annorlunda den här gången. Jag skulle hävda att vi kanske står inför den trevligaste Europa League-torsdagen någonsin där jag ärligt talat inte skulle ha något som helst problem med att se en enda av matcherna.

Av mycket spelvärde och mycket intressanta tankar vänder jag blicken ner mot Spanien där Villareal tar emot Leverkusen. Ett Villareal som varit riktigt pålitliga och som framförallt har de imponerat defensivt i ligan på sistone. Dock tycker jag att matcherna på inhemsk nivå i Spanien är ganska naturfrånvända de i Europa eftersom det är vanligt förekommande just i Spanien att det lite sämre motståndarlaget gärna backar hem och spelar kompakt och överlåter posession till hemmalaget. Det märks inte minst på just bollinnehav men kanske tydligast på hur lite mål Villareal också gjort framåt trots sina uppradade segrar.

I Europa är det annat som står på spel och framförallt andra motståndare på andra sidan. Leverkusen är ett lag av nästintill yppersta Europeisk toppklass och när det dessutom handlar om dubbelmöte där bortamål är extremt viktigt kan jag inte se hur tyskarna kommer åka till Spanien för att parkera någon buss eller nöja sig med ett 1-0-resultat i bagaget hem.

Leverkusen har gjort mål i 14 raka bortamatcher och dessutom lika ofta två och tre mål som bara ett. Laget är extremt kraftfullt offensivt och presterar gärna 3-3, 1-4 och 5-0 snarare än 0-0-resultat.

Inga skador på anfallsspelare i hemmalaget och trots att skadelistan är ganska diger hos gästerna så hittar vi heller inga namn där som skulle minska möjligheterna för att det görs mål ikväll. Tvärtom. De båda lagens truppsituationer talar istället, i den mån de pekar åt något håll, om för oss att det här kan bli målrikt.

2.00 som erbjuds för BLGM lite här och var på internet anser jag vara dagens bästa spel ikväll. I stor konkurrens med andra fina objekt.

Lycka till lads, vad ni än väljer från godispåsen.
  Villareal-Bayer Leverkusen
Spela på Speltips Villareal-Bayer Leverkusen
RalleArvid - 10 Mars 2016 - 10:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betstar - 2016-03-10 14:27

Håller med Gunners007 här. Vet inte vad du ser hos Leverkusen som gör dem till topplag. I ligan ligger man inte så bra till och har förlorat mot lag som är sämre placerad än sig själva.

Håller Villareal bara en bra nivå här så lär tyskarna får det svårt med att göra mål.

Bara min åsikt! :)

Gunners007 - 2016-03-10 11:23

Tycker leverkusen ofta är tama offensivt


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming