Senaste speltipset satt då Tingsryd lyckades spelade 3-3 efter fulltid och vi kunde rätta Tingsryd +0.5 med 3/5 units till @2.14! Idag finns det många fina matcher att lira på men jag har hittat ett guldkorn som jag redan har ropat ut på twitter och det är överspelet mellan Leksand och Mora! Över 5.5 mål spelas med 5/5 units till @2.15 hos William Hill !

Leksand:
Okej, vi är framme vid den sista matchen som är helt avgörande vilket lag som går till playoff mot SHL. Vi drar förutsättningarna direkt. Det står mellan Leksand och Mora vilket lag som ska ta steget närmare SHL och dessa två lag möts just ikväll och vilket möte vi får. Det var nog längesen ett daladerby var hetare än såhär! Förutsättningarna är att Mora leder serien tre poäng före Leksand vilket innebär att Leksand för det första måste vinna matchen, sen ligger man även Mora 7 pluspoäng före Leksand vilket innebär att Leksand MÅSTE vinna matchen med minst fyra mål för att gå vidare. En uppgift som absolut inte är omöjlig. Men nu vet vi iallafall förutsättningarna!
Här kommer motiveringen till varför jag älskar överspelet, eller ja, det kanske ni kan räkna ut! Detta är ju långt ifrån en vanlig seriematch där det räcker med att vinna med ett mål. Här ska minst fyra mål göras för Leksand och då ska man även hålla nollan. Jag tror inte riktigt att Leksand tror på att man ska lyckas hålla nollan mot ett Mora som visat sig mycket starka i de senaste matcherna. Skulle Mora gör ett mål i denna match så betyder det att Leksand måste göra fem och då skulle vårt överspel sitta. Men sanningen är att Leksand borde ha svårt att klara denna uppgift, men man kommer ju hela matchen gå för en och samma sak "GÖR MÅL, GÖR MÅL!!" är det enda som kommer finnas i Leksand-spelarna. När Leksand går med full offensiv kommer Mora ha goda möjligheter att kontra in några puckar. Jag tänker inte blanda in någon statistik alls i denna rek förutom att Leksand varit grymma i powerplay under denna serie!

Mora:
Motiveringen på Mora kommer bli kort för den inte behövs göras lång. Mora går vidare till playoff om man förlorar denna match med fyra mål eller mer. Med andra ord kan man tänka att Mora börjar denna match med 3-0 och får inte tappa hela denna ledning. Eftersom Leksand måste gå med full offensiv så kommer Mora få extremt fina kontringslägen då det mestadels i denna match kommer vara riktigt öppet spel. Jag tror att Mora kommer klämma in några puckar ikväll faktiskt! Vad ska vi gissa på? Jag säger 4-3 till Leksand!

Jag spelar även en mindre peng på över 6.5 mål i matchen!

Match: Leksand-Mora
Spel: Över 5.5 mål
Odds: @2.15
Insats: 5/5U
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip