Speltips Minnesota Wild - Edmonton Oilers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-03-11 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.74
Speltips: Wild Ö 2.5 mål
Spela på Speltips Minnesota Wild - Edmonton Oilers
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Wild Ö 2.5 mål
Minnesota Wild - Edmonton Oilers

Goalies: Kuemper (confirmed) vs Talbot (probable)

Minnesota Wild som behöver en vinst ställs i natt emot bottenlaget Edmonton Oilers hemma i Xcel Energy Center.

Minnesota Wild hyllade jag väldigt mycket inför säsongen och man började även säsongen på ett lysande sätt. Dock började man tappa i januari och in på februari och man gick från toppen till att behöva kriga för slutspel. Wild var inne i en rejäl formsvacka i början av februari men har tagit sig ur den och man hade innan senaste matchen 4 raka vinsten. Senast föll man alltså mot tunga St Louis Blues med 4-2 i en match där Blues fick den precis dit man ville. Man tog en tidig ledning och malde ner Wilds snabba spel. Wild skapade spänning i och med att man gjorde två snabba i slutet av tredje perioden men hoppet släcktes när R.Fabbri satte 4-2 i öppen kasse.

Edmonton Oilers säsong har inte sett speciellt bra ut och man ligger sist i Western Conference. Efter att McDavid kommit tillbaka har man varit helt okej och man har vunnit 4/6 senaste matcherna man spelat. Dock blev man nollade senast mot San Jose Sharks på hemmais. I natt spelar man borta som inte varit Oilers melodi då man är svaga 10-21-5 på bortais denna säsong.

Wild får i natt en ny chans att visa hemmafansen vad de förtjänar och man brukar trivas väldigt bra mot Oilers. Wild är 7-2-1 senaste 10 mot Edmonton och snittar 3.20 mål på dessa möten. Oiler som dessutom har 4 ordinarie backar på skadelistan bör ha svårt att stå emot ett revanschsuget Wild. Då Moneyline ger väldigt lågt vänder jag mig därför till det betydligt högre oddset på Wild Ö2.5 mål vilket man bör ha bra chans att lösa.

Nattens spel blir alltså

Minnesota Wild Ö 2.5 mål @ 1.74 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på Minnesota Wild - Edmonton Oilers hos Betsson
hockeystick - 10 Mars 2016 - 18:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: