Speltips

Speltips Malaga - Gijon

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-11 20:30 Spela här

Speltips Malaga - Gijon
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.1 Speltips: Ö2.5
2016-03-11 20:30 Malaga - Gijon Ö2.5 2.1 rad

Fredagens enda match i den spanska la liga spelas i hamnstaden Malaga där Sporting Gijon kommer på besök. Marknaden tror inte på någon målfest direkt. Själv anser jag att möjligheterna är goda för att vi får se en hel del mål i matchen.

Nyligen skrev jag om det nya Malaga laget, som står för en offensiv fotboll. Jag fick verkligen vatten på min kvarn i lördags då Malaga spelade 3-3 borta mot Deportivo. Detta hade varit nästintill en omöjlighet i början av säsongen. Malaga har ryckt upp sig, tagit för sig och bestämt sig - här ska det anfallas och göras mål. Och som laget har lyckats! På hemmaplan har laget lyckats göra mål på samtliga motståndare i år. Jag räknar med att succén fortsätter även mot Gijon.

I fem av de sex senaste matcherna har Gijon släppt in minst två mål i matchen. Även om Gijon inte har gjort något mål framåt på de två senaste matcherna (där de har haft skador och avstängningar) så lyckas de oftast sätta dit ett eller flera mål, oavsett motståndare. Gijon är inget lag som parkerar bussen framför sitt egna mål. Med ett antal kontringsvassa spelare är de ständigt ett hot framåt, även mot Malaga som attackerar med många mannar i offensiven.

Malaga är favoriter i detta möte. De ska vara det också. Dock har det läckt bakåt för Malaga, i och med det aggressiva anfallsspelet, så det kommer finnas utrymme för goda Gijon lägen.

Jag tycker definitivt att ett sådant möte ska sluta med minst tre mål i matchen, lite oftare än inte, så 2.10 känns som ett värdefullt odds hos Expekt .

rad - 10 Mars, 2016, 20:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!