Visst är det så att Hertha Berlin inte är lika stjärnspäckat som flera av toppkonkurrenterna, exempelvis just Schalke, men kollektivet klickar väl och att tredjeplatsen innehas efter 25 matcher spelade visar på en enorm styrka. Toppen är de i för att stanna.

Kanske lite oroväckande prestation borta mot HSV senast, vilket slutade i en 0-2-torsk, men det är framförallt på hemmaplan som Hertha täljer pinnarna. Fås ut klart mycket mer på Olympiastadion, där seriefacit är fantastiska 7-4-1.

Värden står med samma manskap som senast. Gästerna har det tuffare på skadefronten, men det är ändå nästan oförändrat där sedan förra veckan.

Efter storfiaskot i EL-slutspelet, där förlustsiffrorna över två möten mot Shakhtar Donetsk skrevs 0-3, har Schalke åter hittat rätt. 0-0 mot Frankfurt har följts upp av vinster över HSV och Köln. Tycker ändå inte att den fina formen motiverar att oddsen ska vara så pass jämna på Olympiastadion.

Hertha har inte varit bättre än såhär på flera år och borde ses med mycket god möjlighet att spräcka den 14 matchers långa vinstfria sviten mot Schalke. De spelas med +0 mål (asian handicap) - insatsen tillbaka vid oavgjort - till 1,90x hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip