Båda Lagen Göra Mål, Bournemouth v Swansea, till hela 2,00, det är såklart taget alla dagar i veckan.

Att vi är vana med hur Bournemouth spelar fotboll på hemmaplan, det kan vi vid det här laget när kalendern nu visar mitten utav mars.
Man plockade med sig sitt frejdiga och offensiva spel precis så som man uppträtt i League 2, League 1, Championship och nu i Premier League. Med klar framgång.
Det spelar ingen som helst roll vilket lag som står på andra sidan, det är samma filosofi ändå.
Ibland går det bra - ibland blir man straffat big time. Men ingen kan någonsin säga efteråt att de inte klev för tre poäng.
Och när nu Swansea kommer på besök, då står det så klart ingenting annat på tavlan än vad det alltid gör: Full sula framåt.
De kommer att skapa målchanser för både ett, två och tre gjorda mål. Så som alltid.
Även om kvalitén ibland saknas så är det inte direkt något fel på viljan.
Nu är man också än vassare offensivt då Max Gradel är tillbaka efter lång tids skada. Hade han varit med från start så skulle poängskörden vart än bättre än vad den faktiskt redan är.

Medan hemmalaget kommer stärkt offensivt så kommer Swansea något sämre defensivt då mittfälltsklippan Ki Sung-yueng är skadad.
Vilket såklart ökar Bournemouths chanser till att göra mål den här eftermiddagen.
Men jag tror ju ändå att Swansea kommer att ställa till med stora bekymmer idag, och jag har svårt att förstå att de kan vara så stora dogs som de faktiskt är.
Swansea har just bara Ki Sung-yueng på skadelistan, i övrigt så kan man ställa upp med det bästa man har.
Vilket framåt borde se ut så här:

Ayew - Sigurdsson - Routledge
Gomis

Samtliga poängspelare finns tillgängliga.
Och jag vet inte, men är det något lag (utöver Chelsea) som underpresterat den här säsongen med tanke på spelarmaterialet, då är det väl Swansea många skulle skriva under på?
Att de bara har fyra lag bakom sig i tabellen är inte rimligt.

Men nu har de växlat upp med två raka segrar varav den ena som bekant kom borta mot Arsenal, 2-1.
Och tittar vi på bortaspelet så har man gjort mål i de sju av de åtta senaste bortamatcherna. Vilket är ett rätt okej facit för ett bottenlag.

När lagen möttes i höstas i Wales så stod det 2-2 när klockan stod på 38 minuter.
Att kräva en repris på det, det är väl kanske lite för mycket begärt, men att bägge lagen har jublat minst en gång var innan domaren blåser av matchen, det känns klart mer troligt än de där 2,00 som vi erbjuds då jag ser två lag som kommer att gå hårt för tre poäng ...

This is the stats tab
This is the post tip