Speltips

Speltips BK Häcken vs HBK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-12 20:00 Spela här

Speltips BK Häcken vs HBK
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 2.0 Speltips: Halmstad goal bf 79:00
2016-03-12 20:00 BK Häcken vs HBK Halmstad goal bf 79:00 2.0 Polsater

Halmstad att göra mål före minut 79:00 i cup-kvartsfinalen hemma mot HBK på lördagen.

Finns under fliken mål - tid för lagets första mål på bet365 . Vill du inte spela på den spelformen är BTTS ja ett klart tänkbart spel också.

Dags för första cupkvartsfinalen alltså.

HBK vann oväntat sin grupp före IFK Göteborg, efter att Blåvitt floppat mot såväl Degerfors och Frej. Hallänningarna gjorde däremot jobbet mot de lagen, men blev rejält uppläxade mot IFK Göteborg förra helgen. Saknade dock ett par gubbar då och hade inget att spela för då gruppsegern var säkrad på förhand. Ett uppretat IFK inför hemmafansen efter två floppresultat var fel lag att möta i det läget. Ett wake up-call för Janne Jönssons gäng. Den här gången ser det bättre ut, så gott som skadefri trupp:

Stojan Lukic, Isak Pettersson, Adnan Kojic, Fredrik Liverstam, Mohammed Ali Khan, Junes Barny, Antonio Rojas, Fredrik Olsson, Sead Haksabanovic, Andreas Bengtsson, Marcus Johansson, Alexander Ruud Tveter, Kristoffer Fagercrantz, Alexander Henningsson, Rebin Asaad, Simon Silverholt, Alexander Berntsson, Adrian Hallsö

Ni kanske minns att HBK blev av med i stort sett allt av värde offensivt inför 2015. Räckte inte till alls i allsvenskan i fjol. I år har man däremot fått behålla de flesta gubbarna. Tappat talangen Smitth till Peking, visst kan han bli bra, men enligt mig var inte tillräckligt bra för att bära ett lag än, så i ett kort perspektiv är det inte ett stort tapp. Det man tappat i övrigt går att leva med. Tycker man fått in ett par spännande gubbar:
- Fredrik Olsson (17 mål för J södra i Superettan i fjol)
- Tveter (som öst in mål i lägre serier i Norge).

Framför allt har man dock fått behålla en helt okej stomme, exempelvis med Barny, Liverstam, Ali Khan och Rojas. Känns som att det här kan bli ett bra lagbygge. Janne Jönsson har nu fått tid på sig att bygga upp något helt okej.

Gerhardssons Häcken blandar och ger. Så kommer det nog vara när Allsvenskan väl drar igång också, för så har det varit en längre tid. Helt klart är att lagets styrka knappast ligger i det defensiva spelet. Så har det varit en längre tid.
39 insläppta 2015.
45 insläppta 2015
41 insläppta 2013.

Och så vidare.

Har alltid en offensiv balans på laget och inte sällan blir det rätt öppet spel i matcherna. Såg matchen mot BP, då släppte man faktiskt till en hel del chanser, bland annat en straff. Släppte sedan två baljor mot Trollhättan, innan man höll nollan mot ett ruttet och omotiverat Gefle förra helgen.

Bra truppsituation, med Martin Ericsson tillgänglig igen.

Målvakter: Abrahamsson, Nadj
Backar: Sudic, Wahlström, Arkivuo, Sandberg, J. Andersson, Mashamaite, Binaku
Mittfältare: Abubakari, Ericsson, Berggren, Gustafson, A. Andersson
Yttrar o Forwards: Paulinho, Jeremejeff, Mohammed, Makondele, Owoeri

Tycker Häcken kanske blivit lite väl stora favoriter här. Tror HBK kommer finnas med i toppen av Superettan. Jag tror att HBK kommer skapa en del, kanske framför allt på omställningar.

Över 2,5 mål betalar i skrivande stund (fredag kväll) runt 1.55-1.60. Är det givet att Häcken ska lösa de där tre baljorna själva? Nja, jag tror HBK kan greja åtminstone en balja. När man då får 2.0 på att den kommer innan 79:00 tycker jag det kan vara värt en slant (bedöm själv om det är värt att spela Häcken att hålla nollan: nej till 1.72).

Vamos HBK!

Polsater - 11 Mars, 2016, 21:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!