Speltips

Speltips Rayo Vallecano - Eibar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-12 22:00 Spela här

Speltips Rayo Vallecano - Eibar
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.8 Speltips: Ö2.5
2016-03-12 22:00 Rayo Vallecano - Eibar Ö2.5 1.8 rad

Lördagens sista match i den spanska la liga spelas i Madrid på Campo de Futbol de Vallecas där det roligaste laget att titta på, Rayo Vallecano, tar emot formsvaga Eibar.

I måndags skrev jag att det är svårt att ogilla Rayo Vallecano, eftersom de spelar en rolig fotboll. Under detta år så har tio av elva spelade ligamatcher slutat med över 2.5 mål för Rayo Vallecanos del. Den enda matchen som inte slutade med över 2.5 mål slutade med en 2-0 vinst för Rayo Vallecano. I övrigt är det snarare att matcherna slutar med över 3.5 mål där just 2-2 har varit ett vanligt resultat. Jag ser ingen anledning till att den trenden ska brytas mot Eibar.

Ligaåttan Eibar är on-off, där de just nu har en sämre period. I sina bästa stunder gör de mål på samtliga motståndare. På sistone har laget släppt in alldeles för många onödiga mål och fortsätter på det spåret. När Eibar väl börjar läcka bakåt så blir det oftast många insläppta mål. Men de är livsfarliga på kontringar. Jag är övertygad om att många sådana lägen kommer att uppstå mot Rayo Vallecano, som tokanfaller mot alla motståndare. Där ska Eibar ta vara på chanserna och se till att göra ett mål eller flera.

På de tre senaste inbördesmöten har två av dem slutat med över 2.5 mål. Det är precis där sannolikheten ligger, i mitt tycke. Rayo Vallecano har en del tveksamma spelare till start, vilket har fått marknaden att stiga på över 2.5 spelet. I och med att bet365 nu erbjuder hela 1.80 i odds på utfallet så går det inte att låta bli att spela på värdet.

rad - 11 Mars, 2016, 21:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!