Speltips

Speltips Brynäs-Djurgården

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-12 16:00 Spela här

Speltips Brynäs-Djurgården
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2.74 Speltips: Djurgården FT
2016-03-12 16:00 Brynäs-Djurgården Djurgården FT 2.74 SHL-Grinder

Tjena!

I torsdags var senast som det fanns något för mig att satsa mina pengar på. Då maxspelade jag över 5.5 mål mellan Leksand och Mora till @2.15 och herregud så lätt det spelet satt! Skämt å sido så var det en helt fantastisk match som jag är otroligt imponerad över hur Leksand tacklade. Leksand som var pressade att vinna matchen med fyra mål lyckades med detta då man vann med hela 6-0 och får nu kvala vidare mot SHL.

Några lag som redan spelar i SHL är Brynäs och Djurgården och dessa två lag möts 16.00 på lördagen. Den senaste matchen var en riktig maratonmatch som tillslut Djurgården lyckades avgöra i den femte perioden. Jag tror att denna segern för Djurgården var otroligt viktig och riktigt tung för Brynäs mentalt, jag kommer därför spela Djurgården fulltid med 3/5 units till @2.74 hos Marathon!

Brynäs:
Ojoj så tungt det är för Brynäs nu. Inte nog med att man har en massa skador som sätter stopp för dem så har man dessutom en helt bedrövlig form med 10 förluster på deras 11 senast spelade matcher. Och om inte det vore nog så förlorade man den senaste matchen mot Djurgården med 5-4 efter en maratonmatch som pågick i dryga 95 minuter. En match som självklart kommer sitta i benen inför dagens match, men allra mest kommer den nog sitta i huvudet. Brynäs vände nämligen ett 4-1-underläge till 4-4 och i förlängningen anser jag att Brynäs var det laget som skapade de farligare målchanserna men tillslut förlorade man ändå och just det där ordet FÖRLORA har verkligen förföljt Brynäs nu i flera veckors tid. Men nu spelar ju Brynäs iallafall hemma, det är väl bra? Ja, det är självklart en fördel, men sanningen är att Brynäs förlorat fyra av sina fem senaste hemmamatcher. Jag är inget orakel, men jag tror musten gick ur Brynäs i förra matchen, jag kan inte se att Brynäs ska orka vända detta och om Brynäs har i huvudet att "detta blir svårt att vända" så tror jag faktiskt inte ens att man räcker till på hemmais mot ett hungrigt Djurgården.

Djurgården:
Här kan jag egentligen bara vända den andra texten mot en spegel och printa. Med det menar jag att på alla sätt hur mentalt jobbigt och hemskt detta var för Brynäs så var det ju rena rama energibomben för Djurgården. Djurgården ledde med 4-1 och tappade sedan till 4-4. Hade man då förlorat matchen hade det nog varit så ofantligt jobbigt mentalt att jag kanske spelat på Brynäs denna matchen, men det är svårt att säga nu. Hur som helst så vill jag bara trycka på vikten av den förra matchen som spelades. Jag tror den var så otroligt viktig mentalt att det inte finns några gränser. Djurgården har egentligen inte heller haft någon jättebra form men jag tycker att man trots allt sett väldigt stabila ut genom denna säsong, klart mycket starkare än Brynäs.

Inbördes möten:
I grundserien inledde Brynäs med en seger borta mot Djurgården men efter det har det inte varit något snack alls. Djurgården slog direkt tillbaka och besegrade Brynäs med 4-1 hemma. Efter det tog Djurgården två tunga bortasegrar, först med 3-1 och sedan 5-3 och som vi alla vet så vann man även den senaste matchen mot Brynäs då med 5-4 efter OT. Djurgården har med andra ord fyra raka segrar mot Brynäs och jag har inga invändningar på att det skulle kunna bli en femte ikväll!

Match: Brynäs-Djurgården
Spel: Djurgården FT
Odds: @2.74
Insats: 3/5U
Bolag: Marathon
Spelstopp: 16.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg samt ha en underbar lördag!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 12 Mars, 2016, 00:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!