Speltips

Speltips QPR–Brentford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-12 16:00 Spela här

Speltips QPR–Brentford
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.25 Speltips: 1
2016-03-12 16:00 QPR–Brentford 1 2.25 RalleArvid

QPR mot Brentford i en match som inte betyder speciellt mycket i någon del av tabellen. Hemmalaget ligger på elfte plats men har lite för många poäng upp till positivt kval eftersom det förutom nio poäng dessutom skiljer fyra lag som måste knappas in på. Men med det sagt är det inget som tränaren direkt kommer förmedla till sina spelare innan de går ut i spelartunneln. Det här är hur man än vänder och vrider på det den absolut sista chansen för den här gången i den där delen av västra London att inte få säsongen avslutat tidigare än kalkylerat.

Brentford ligger på tämligen säker mark med 43 inspelade poäng och också de fyra lag som buffert mot det negativa kvalstrecket. En kollaps skulle mycket väl kunna innebära att man halkar ner till plats 20 eller möjligtvis 21 men jag ser inte hur laget ska kunna åka ur i år.

Formen hos gästerna är den sämsta i ligan med blott sju inspelade poäng på 10 matcher. Brentford har tre raka förluster på bortaplan utan att någon gång ha varit speciellt nära poäng. I tur och ordning är det Rotherham, Shef Wedn och Brighton som slagit tillbaka Brentford. Lag vars kapacitet i allra högsta grad går att jämföra med QPR:s utan att hamna vilse. Dessutom skulle jag vilja tillskriva Lofts Road en av de jobbigare arenorna att åka till och därav en match där hemmalaget drar större fördel än vad norm är.

QPR har imponerat ordentligt på sistone med två meriterande hemmasegrar i rad mot Derby och Birmingham, båda som slutat 2–0 och det är på bakgrund av dem som laget fått en sista chans att hoppa på tåget som många trodde hade avgått utan QPR efter derbyförlusten mot Fulham.

Förutom formkurvan är även de bärande spelare som blivit kvar i truppen och som resultaten förväntas nås på grund av börjat leverera och visat en ordentlig stabilitet i positiv form.

QPR är det bättre laget här med de bättre spelarna. De har hemmaplan mot ett formsvagt bortalag utan speciellt mycket att spela för. Det finns väl egentligen bara en aspekt som talar mot hemmaseger här och det skulle vara derbyfaktorn. Jag tycker ändå att ettan är för högt upptryckt. Låt oss hoppas att jag har rätt och vänder min dalande trend på sistone.

Lycka till lads!

RalleArvid - 12 Mars, 2016, 12:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!