Spelet på Ramos mot Kyrgios satt bra igår till 5.50 som jag va inne på va Kyrgios ur balans och uppträdde som en idiot på banan och la fokus på allt annat än tennis.
Kör en mer favorit betonad dubbel idag

Nadal-Muller

Nadal borde gynnas av förhållandena här, det sa ju bland annat Federer för några år sen att de långsamma banorna gynnar Nadal här nu är ju inte Nadal lika bra som då men han är fortfarande tillräckligt bra att utnyttja förhållandena till sin fördel han möter ju inte heller Federer denna gången utan Gilles Muller som visserligen har en bra serve och ett bra hardcourt spel men tror Rafa utnyttjar de långsamma förhållandena till sin fördel och vinner detta.

Berrer-Sock

Jag ser inget som gör att Berrer ska gå in och slå Sock på amerikanska hardcourts, Berrer har ju sin serve och ett rätt aggressivt spel men han är inte i närheten av Socks kapacitet.
Sock har visat han kan hålla igång bollen bra och behärskar såväl snabba som långsammare underlag han är således inte missgynnad av en långsam bana här utan tror han kan dra fördel av det då han är starkare i allt än Berrer både när det gäller att slå vinnare och de längre boll duellerna om det blir några.


Ja oddset blir inte lika roligt här som igår men tror det är stora chanser att den sitter

This is the stats tab
This is the post tip