Speltips

Speltips Start-Lilleström

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-13 20:00 Spela här

Speltips Start-Lilleström
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,15 Speltips: 2
2016-03-13 20:00 Start-Lilleström 2 2,15 rekarconny

Mitt andra spel för dagen hämtas även det från denna premiär omgång i Norge och mötet mellan Start och LSK
Här finner jag att tvåan på Lilleström är ett riktigt bra spel och tror man kommer knipa 3 poäng här i Kristiansand i afton emot start.

LSK tycker jag har ett intressant och bra lag på gång och det visade man lite av ifjol men räckte bara till en åttonde plats tycker dom var bättre än så och tror dom kommer ta ytterligare placeringar i år för kollar vi spelar marknaden så har man gjort sig av med 9 spelare där jag egentligen bara tror man kommer sakna två och det är J.Andersson som gjorde dock bara 12 matcher och två mål men hann är en hårt jobbande MF/FW i mitt tycke sen kommer man sakna backen Ringstad som ville testa vingarna utanför Norges gränser och drog till Braga lirade med 12 matcher för klubben. Dom andra tror jag inte man kommer märka av så mycket men av dessa nio så är 2 bara utlånade.

In har det kommit en riktigt intressant spelar iform av lånet ifrån Godset Jrardi som är en lurig spelare med tekniska färdigheter och ett lurigt skott. Sen har man även lånat in två backar en ifrån Esbjerg Jakobsen och en ifrån konkurrenten Molde Rindaröy.
så man har ju fyllt upp dom platserna Andersson & Ringstad lämnade efter sig.

Träningsmatcher för laget har sett ut som så
7 matcher 4-3-1 11-6 +5
F Newcastle
O Grasshoppers och Odd
V Ullensaker/kisa, Fredrikstad, Sarpsborg, Bodö/Glimt
Man har gjort mål i samtliga träningsmatcher och hållit nollan i vinstmatcherna.

En annan viktig sak är ju att man har fått behålla Lagets 3 hetaste och viktigaste poängspelare i form av Friday 11 mål Knudtzen 10 mål och Fofana 7 mål lägg då till Jrardi i denna trio så har du ett jobbigt anfall tror nämligen att det är dessa fyra som kommer stå för lagets poäng och ska stå för dom kommer bli viktiga då man är starka bakåt enda plumpen på det tecknet på försäsongen var 3-3 mötet emot Vålerenga.

Start har lite större problem med den ekonomiska biten och var tvungen att sälja lagets bästa spelare Ajer till Celtic detta är ett ruskigt tungt tapp han var nog ligans viktigaste spelare för sitt lag han gjorde mål och poäng och spelade samtliga 30 matcher och gjorde 8 mål och vart laget främste målskytt tror han kommer bli riktigt svår att ersätta för laget förrutom han har man gjort sig av med 9 andra spelare där bara backen Christensen spelade 27 matcher och är den som är nämnvärd i detta fall i mitt tycke kanske den inlånade Rindaröy som befinner sig på andra planhalvan denna match som återvände till Molde för att bli utlånad igen nu till LSK. han gjorde 16 matcher för klubben kom efter halv säsongen typ.
Åtta nyförvärv har man i truppen men ingen som sticker ut nämnvärt men kan finns guldkorn om man har tur men inget jag ser just nu i alla fall.

Träningsmatcherna har sett ut som så
6 matcher 3-1-2 7-7 +-0
F Bodö/Glimt och Sandefjord
O Jerv
V Viking, Sarpsborg & Sandnes

Ja inte alltför dåligt resultat man är tighta bakåt och har problem framåt vad vi kan se.

Möterna ifjol slutade med två kryss 1-1 som LSK som hemmalag och 0-0 i detta mötet. Tyckte LSK var det bättre lagen i båda matcherna trots att man i hemmamötet spelade med en man mindre i 45 minuter.

Tabellen ifjol

14 Start 5-7-18 35-64 -29 22p
13.Hem 4-3-13 18-29 -11 15p

8.LSK 12-9-9 45-43 +2 44p
9.B 3-6-6 19-25 -6 15p

Start kvalade sig kvar genom att slå ut Jerv.

Jag spelar i detta möte på tvåan till 2,15 vilket jag anser vara bra

rygg på fri vilja

OverAndOut ConnyKula

rekarconny - 13 Mars, 2016, 17:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rekarconny - 2016-03-13 17:25:27

Den infon tackar man för menar Kristiansand skrev fel och det där med Ajer hade jag ingen aning om faktiskt så tack för det :)

dasgrosse - 2016-03-13 15:04:51

Är med dig på att Lillestrøm bör minst kunna ta poäng här.

Men två saker.

1. Matchen spelas i Kristiansand, inte Kristiansund.
2. Ajer är såld, men han spelar dem första 13 omgångarna om han inte blir skadad. Så i denna match är han med.