Speltips

Speltips Granada - Espanyol

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-14 20:30 Spela här

Speltips Granada - Espanyol
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.74 Speltips: X2
2016-03-14 20:30 Granada - Espanyol X2 1.74 rad

Ett viktigt bottenmöte är måndagens enda match i den spanska proffsfotbollen där oddsmarknaden har hemmalaget Granada som en liten favorit när Espanyol kommer på besök. I mitt tycke är detta en helöppen match där sannolikheten för alla tre utfall är lika stor.

Granada är det näst-sämsta hemmalaget i spanska la liga efter Sporting Gijon. Det i sig säger en hel del. Med endast fyra vinster på tretton matcher klarar Granada inte av att vinna mer än en match på tre försök, när de spelar hemma. Även om Espanyol själva inte har någon lysande statistik på bortaplan så ska de inte vara stora underdogs i detta möte. En poäng ska de ha goda möjligheter att ta.

Det första mötet, denna säsong, lagen emellan slutade 1-1, efter en sen kvittering av Espanyol. De fyra inbördesmatcherna innan dess slutade alla med Espanyol segrar. Onekligen har Granada stora svårigheter mot Espanyol. Tyvärr för Granadas del ser jag ingen anledning att den sviten ska brytas. Nu är dessutom anfallaren Adalberto Penaranda och målvakten Andres Fernandez avstängda.

Även Espanyol har två viktiga avstängningar i Papa Diop och Victor Sanchez men det finns fullgoda ersättare till dem på mittfältet.

Eftersom det inte borde finnas någon favorit i detta möte finner jag ett stort värde i att Granada inte vinner matchen, där oddset 1.74 spelas hos Unibet .

rad - 13 Mars, 2016, 22:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!