Väljer att satsa mina slantar på att liverpool vinner även det andra mötet i EL-kvartsfinalen.

De flesta såg säkert den första matchen där liverpool fullständigt demolerade bortalaget. En halvbra nick flera decimeter utanför var vad uniteds bästa läge i matchen var medans liverpool förmodligen skulle haft 4-0 redan i paus. Målen man fick på tavlan var en diskutabel straff och ett offsidemål men man vann klart rättvist.

För oss spelentusiaster var 2-0 ett riktigt bra resultat. mötet är inte på något sätt avgjort och pool måste komma med bästa laget. Detta är med liverpools ögon sätt.
Jag tror united redan ser sig som ganska besegrade men jag tror inte det spelar någon roll vilket lag man än kommer med.
United måste framåt men man är fullständigt uddlösa, liverpool är duktiga på kontringar och man är genrellt bättre.
I helgen spelar båda lagen ganska tuffa matcher , liverpool mot southampton och den andra ett manchesterderby. Även detta faktum tycker jag talar för att united kanske inte går på helfart under hela matchen, att vinna ett derby kan höja LVG till skyarna om även bara en kort period. Ligan är just nu också uniteds största chans på europaspel nästa säsong.

Förutom detta är det vad jag vet samma spelare som är tillgängliga under detta mötet som det förra. Liverpool är bättre och jag spelar detta med maxspel till 2.9-2.8 men tycker det är spelvärt ända ner till 2.50