Speltips Leicester-Newcastle

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-03-14 21:00
Land: england
Liga: premier league
Odds: 6,00
Speltips: Newcastle
Spela på Speltips Leicester-Newcastle
Börja spela här
Spela på Newcastle
Leicester har sett disciplinerade ut och sätter ju defensiven till hundra procent varje match dom har ju även kunnat utnyttja sina omställningar med stor träff säkerhet och får Vardy bollen så är det ju i princip mål varenda gång.

Newcastle spelar för sin fortsatta existens och då vet man vad lag kan prestera det här förvandlas till en cup match och då kan allt hända.
Colochini tveksam i försvaret är ett minus men att Rafa Benitez kommit in som manager får ses som ett stort plus.

Leicester har imponerat stort på mig det är ju inget skön spel direkt men dom är ju oerhört stabila i försvaret och göra inga misstag, Mahrez och Vardy är ju två spelare som skulle hålla i många andra lag och har dom en bra dag framåt blir det jobbigt för Newcastle men någon gång måste ju det gå emot Leicester och det kommer kanske i dag mot Newcastle som fått nytt blod med Benitez.

Visst är Leicester stora favoriter detta är mest en magkänsla kombinerat med att nerverna kan smyga på för Leicester och att Newcastle kommer att ge allt.
Spela på Leicester-Newcastle hos Bwin
DENNISS - 14 Mars 2016 - 17:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Emel - 2016-03-14 18:20

Ryggbiff!!

Wolfpack - 2016-03-14 17:59

Inne på exakt samma spår Newcastle har ett bra lag och förstår inte hur man kan ligga under strecket med ett sånt lag. Jag både hoppas och tror att dem iallfall kan lösa minst ett kryss borta på king power. Oddsen är alldeles för bra för att inte chansa.

COYS!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: