Tar ett tidigt spel i La Liga (skrivs måndag kväll):

Celta Vigo +0,25 borta mot Nevilles Valencia. Spelas söndagen 20 mars.

Tycker Celta, som ligger sjua i tabellen och alltså har häng på Europaplatserna, har bra poängchans här.

7. Celta Vigo 29 13 6 10 41:51 45
12. Valencia 29 8 10 11 33:34 34

Valencia ska spela en tuff EL-reur hemma mot Bilbao på torsdagen och får alltså bara två dagars vila inför den här. Såg lite bättre ut för deras del i mitten av februari, men nu är det 1-0-4 på senaste fem matcherna igen.

Celta går bra och har bara två förluster på åtta matcher. I och för sig två rejäla utskåpningar (Barca+Real), men tycker det säger ganska lite då El Clasico-lagen är i en klass för sig och när det väl rinner på, då rinner det på rejält. Bra form annars.

Allt härifrån och neråt är kompletterande info, skrivet på lördagskvällen.

Valencia gjorde en helt okej match mot Bilbao i Europa League och vann med 2-1. Resultatet innebar dessvärre för deras del att laget åkte ur turneringen pga färre gjorda bortamål. Så trots en okej insats slutade kvällen med mungipor neråt och nu ska man ladda om efter den besvikelsen snarare än rida vidare på den energivågen.

Celta saknar visserligen Iago Aspas, men har en bra offensiv ändå med Nolito, Wass, Guidetti m.fl.
Truppen:

Sergio, Rubén Blanco; Hugo Mallo, Jonny, Cabral, Sergi Gà³mez, Diego Alende, Planas; Marcelo Dà­az, Pape Cheikh, Wass, Seà±é; Orellana, Nolito, Bongonda, Drazic, Beauvue y Guidetti.

Tänkbar elva:
Alvarez; Mallo, Cabral, Gomez, Jony; Diaz, Wass; Beauvue, Orellana, Nolito; Guidetti.

Valencia är utan Bakkali, Cheryshev och Cancelo. Tänkbar elva:

Alves; Barragan, Mustafi, Abdennour, Gaya; Gomes, Perez, Parejo; Feghouli, Alcacer, Piatti.

Valencia har det fortsatt kämpigt under Neville. Visst splattrade man till lite i slutet av februari och visst gjordes en ok insats i veckan. Men nu har man enbart två dagars vila inför en ny tuff match. Celta är i bra form och har agerat stabilt hela säsongen i stort sett. Tycker bortalaget ska ses med bra poängchans här.

This is the stats tab
This is the post tip