Spelet på Cagliari igår blev dessvärre ingen succé men ikväll har vi CL-fotboll igen och jag riktar blickarna mot England och Manchester. Jag spelar City -1.0 till 1.90 hos Unibet med (3/5) units, oddset har droppat ett par punkter från igår men jag tycker fortfarande att det finns en del värde att hämta här.

Senaste mötet:
Dynamo Kiev-Manchester City 1-3

City står som skyhöga favoriter att ta sig vidare till kvartsfinal efter att man besegrade Keiv i det första mötet med 1-3. Många förväntade sig att City skulle få det tufft i Ukraina men City ledde med 0-2 redan i halvtid och 1-3 efter fulltid är naturligtvis ett drömresultat för engelsmännen inför kvällens retur.

För att City nu ska ta sig till kvartsfinal handlar det bara om att knyta ihop säcken ikväll. Pellegrini verkar inte lämna något åt slumpen då han förväntas ställa ut starkast möjliga elva, bortsett från De Bruyne har man starkast möjliga elva att tillgå. Kiev har fått tillbaka deras portugisiska vänsterback Antunes, däremot är det fortsatt osäkert kring lagets största stjärna och bästa målskytt Yarmolenko.

Förväntade laguppställningar:

Manchester City (4-2-3-1)

Agüero
Sterling Silva Navas
Fernandinho Touré
Kolarov Kompany Otamendi Zabaleta
Hart

Saknar - Nasri, Delph, De Bruyne (KEY)
Tveksam - Touré (KEY)

Dynamo Kyiv (4-2-3-1)

Moraes
González Garmash Yarmolenko
Veloso Rybalka
Antunes Dragovic Khacheridi Silva
Shovkovskiy

Saknar - Morozyuk
Tveksamma - Sydorchuk, Rybka, Moraes, Yarmolenko (KEY)

City har ett betydligt starkare lag på pappret och kommer laget upp i någorlunda hög nivå ska man vara ett par nummer större än ukrainarna, i synnerhet på Etihad.
2-0, 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip