Speltips

Speltips Leksand-Tingsryd

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-15 19:00 Spela här

Speltips Leksand-Tingsryd
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 1.781 Speltips: Över 4.5 mål
2016-03-15 19:00 Leksand-Tingsryd Över 4.5 mål 1.781 SHL-Grinder

Förra spelet satt fint då Djurgården höll undan och vann med 5-4 och vi kunde rätta Djurgården FT till @1.98 med 3.5/5U. Idag finns det en match på schemat för mig och det är den otroligt viktiga matchen mellan Leksand och Tingsryd. Den känns dock otroligt svår på förhand. Jag var först inne på Leksand FT till @2.15, men sen slog det mig ändå hur pass stabila Tingsryd är och hur små marginaler det varit för dem i de senaste matcherna. Dem hade lika gärna kunnat vinna mot AIK och även mot Leksand nu senast. Som sagt, en otroligt svår match, men ett spel som jag ändå kan tänka mig är överspelet. Jag kommer därför testa över 4.5 mål till @1.78 med 3/5U hos Pinnacle Sports.

Leksand:
Leksand har ju gått som tåget den senaste tiden och även öst in en hel del mål, men även släppt till bakåt. Leksand hade extremt målrika matcher i sitt playin, i den första matchen förlorade man med 4-2 mot Oskarshamn borta, efter det besegrade man Karlskoga med 5-1 hemma. Sen mötte man Timrå hemma och åkte på en extremt tuff förlust med 1-4 och då trodde nog alla att Leksand var uträknade, men Leksand vände helt på steken då man först slog Almtuna med 2-4 på bortais och sen stod man för den otroliga prestationen när man slog Mora med 6-0 hemma! En anmärkningsvärd sak med detta är hur mycket mål det blev i Leksands matcher, alla matcher gick över 4.5 mål och det totala målsnittet låg på otroliga 5.8 mål per match. Leksand var dessutom målglada i HockeyAllsvenska grundserien också då man på sina nio sista matcher där hade sju matcher som gick över 4.5 mål och ett magiskt målsnitt som låg på 6.77 mål per match. Även det första mötet nu mellan Leksand och Tingsryd slutade med fem mål vilket innebär att vår 4.5 lina skulle sitta.

Tingsryd:
Här har vi ett lag som varit lite snålare med målen på den senaste tiden. I den så viktiga serien mot AIK så var det fem matcher som spelades och två utav dem gick över 4.5 mål och det var dem två sista, det kanske är en liten fördel. Även Tingsryd senaste match gick som sagt över 4.5 mål då man hemmaförlorade mot Leksand med 2-3. Idag är det allt eller inget. Antingen spelar man HockeyAllsvenskan även nästa år eller så tar man detta till en tredje avgörande match hemma om vilket lag som får möta MODO i ett helt avgörande direktkval till SHL. Om man kikar på hur Tingsryds målsnitt var i grundserien så ser vi att det totalt blev 4.84 mål per match i deras matcher, även det ett snitt som täcker vår lina. Det är ju som sagt vinna eller försvinna för Tingsryd ikväll så om man skulle ligga under med exempelvis 3-1 eller 3-0 så finns det ju goda möjligheter att vi kommer få se Tingsryd utan målvakt kanske sista 5-6 minuterna vilket givetvis bäddar för ett Leksandsmål. Som ni märker finns det väldigt goda möjligheter att överspelet skulle kunna ramla in.

Inbördes möten:
I grundserien fick vi se två målrika matcher, ena gången blev det 5-2 och andra gången 4-4. Båda dessa målrika mötena spelades i Tingsryd, men ikväll får vi hoppas på att det kan bli målrikt även i Dalarna!

Match: Leksand-Tingsryd
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.781
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg alla gamblers!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 15 Mars, 2016, 16:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!