Speltips

Speltips Everton vs Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-19 13:45 Spela här

Speltips Everton vs Arsenal
Land: England Liga: PL
Odds: 1.98 Speltips: Everton +0
2016-03-19 13:45 Everton vs Arsenal Everton +0 1.98 Polsater

Everton +0 (insatsen tillbaka på kryss) hemma mot Arsenal på lördagen. Spelas på onsdagskvällen.

Arsenal kommer från en tuff match borta mot Barcelona sent på onsdagskvällen. Spelar nu den tidiga lördagsmatchen i PL, vilket blir en tuff match mot ett Everton, som i sina bästa stunder är riktigt bra. .

Fortsatt tufft skadeläge för Arsenal, som blir utan Cech, Ramsey, Cazorla och Chamberlain igen. Svag form dessutom, Arsenal har radat upp besvikelser i alla möjliga turneringar senaste tiden.

Tänkbar elva:

Ospina,
Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal
Couqelin, Elneny
Campbell, Özil, Sanchez
Giroud

Everton har i och för sig avstängning på Barry, men bör kunna klara sig utan denne då truppen är rätt bred. Haft en full träningsvecka inför den här matchen, som Arsenal inte vunnit sedan 2012.

Gjort bra resultat mot flera topplag hemma på Goodison. Kapaciteten är hög och Lukaku öser in mål. För Evertons del är FA-cupen prioritet ett under resten av säsongen, men semifinalen där är en månad bort, så räknar med att laget kommer ha fokus på att förbättra sin ligaposition. Att Everton ligger på undre halvan är rätt sjukt med tanke på de klasspelare som finns i laget.

Tänkbar elva:

Robles,
Coleman, Mori, Jagielka, Baines,
Besic, Mccarthy
Lennon, Barkley, Cleverly
Lukaku

Svårt att se Arsenal vinna här med nuvarande form. Gjorde visserligen en okej insats mot Barca i onsdags, men ska en vara ärlig var det ju totalt onödigt, då det enda som kom ifrån det var att man "bara" förlorade med 3-1. Vad värre är: tillgängliga nyckelspelare fick springa runt och slita på en regntung plan i 90 minuter, vilket förmodligen kommer kännas här.

Polsater - 18 Mars, 2016, 20:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!