Speltips Cilic - Goffin

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-17 21:00
Land: USA
Liga: ATP Indian Wells
Odds: 1,65
Tips: Cilic
Jag tycker att allt över 1,60 på Cilic är jättebra mot Goffin. Det finns egentligen bara en anledning till att Cilic står så högt och det är att han fick stryk av belgaren i Davis Cup förra veckan.

Men förutsättningarna var helt annorlunda då. Goffin hade varit på plats fem dagar längre än Cilic, han hade tränat betydligt mer på underlaget (grus inomhus) och dessutom kom Cilic direkt från Mexiko - en turnering som Goffin struntade i för att ladda inför DC.

Man såg direkt i matchen mot Coppejans att Cilic skulle få problem mot Goffin senare under veckan, men men. På samma sätt ser man att Goffin kommer få trassel med Cilic den här veckan. För, han har för det första inte varit särskilt bra, belgaren. Wawrinka gav bokstavligen bort segern i förra omgången och dessförinnan tappade han set mot Pella och Tiafoe. Man kan inte ha hur många liv som helst i en tennisturnering.

Cilic då? Stensäker mot Harrison och Mayer, och slog Gasquet efter tre set i förra omgången. Jag såg inte sista set, men kroaten kändes bättre genom hela matchen.
Jag tycker att Goffin gör väldigt mycket enkla misstag nu. Mot wawrinka behövde han bara hålla i bollen, så kom misstagen från Stan tillslut, men så fort Goffin ska göra något offensivt känns det livsfarligt.

Och även om det är långsamt underlag i Indian Wells så är jag övertygad om att Cilic kan slå igenom belgarens försvar och att Cilic själv kan serva till sig ett gäng lätta poäng - mot Gasquet slog han in 15 ess på 16 servegem och det är mer än godkänt på det här underlaget.

Men Cilic tog ju in läkaren mitt i matchen, måste ju vara skadad? Jo, han har sitt knä lindat och tog en medical timeout för att linda om det. Tycker att han rör sig helt obehindrat, så förhoppningsvis är det inga större problem.

Nåväl, jag tycker att extremt mycket pekar på att Cilic vinner den här matchen och allt över 1,60 är spelvärt.
Spela på Cilic - Goffin hos Betsson
Spela nu
Poldan - 17 Mars 2016 - 09:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Moneybrother - 2016-03-17 09:04

Ja gillar dina spel Poldan, vi har ofta liknande spel men här var jag inne på goffin. Tyckte 2.30 var för högt spec med tanke på senaste mötet. Men nu skippar jag spelet helt istället:) Har du nån Spreadsheet man kan följa? Här är min http://www.spreadsheet.se/622434

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: