Speltips: Nadal-Nishikori

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-03-18 21:00
Land: usa
Liga: atp indian wells
Odds: 1.75
Tips: nishikori
Nadal har 8-1 i möten men jag tycker Nishikori är en bättre spelare på hardcourt i dagsläget än Nadal som inte spelar dåligt men han är långt ifrån sin fulla kapacitet åldern och den slitna kroppen gör att han inte rör sig lika bra längre på banan och det är ju hans stora vapen.

Nishikori däremot rör sig mycket bra och har ju även ett mycket stabilt spel med en bra serve och gör få misstag samtidigt som han har förmågan att slå många vinnare.
Nishikori tog sig förbi Isner i åttondelen det va starkt efter att ha varit i underläge med 1-0 i set kunde han vända och vinna i två raka tiebreak där han spelade felfri tennis i båda tiebreak.

Nadal va verkligen illa ute mot Zverev i avgörande set där tysken servade för matchen och hade matchboll va framme på nät på en rätt enkel volley och satte den i nät han borde vunnit den här matchen.
Det som är oroväckande för Nadal är att trots att han vann andra set med 6-0 va Zverev den klart bättre spelaren det är uppenbarligen inte samma Nadal som för några år sen hans serve är även ganska vek och Nishikori kan nog straffa den idag.

Känns som Nadal möter en friskare och i dagsläget bättre version av sig själv som lever på sina snabba fötter och att skicka tilbaks många bollar i spel, Nishikori kan utan tvekan utmana Nadal från baslinjen och jag tror han kan vinna detta i två raka set.
  Nadal-Nishikori
Spela på Speltips Nadal-Nishikori
DENNISS - 17 Mars 2016 - 11:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Tennisguden - 2016-03-18 22:28

Two sets to love, 6-4 6-3

DENNISS - 2016-03-18 13:37

Finalist ska det ju va Cilic vann ju finalen. Tror Nole vinner allt som vanligt han är ju ruskigt svårslagen

Sorkfan - 2016-03-18 07:02

Nishikori Grand slam vinnare? Raonic ser omänskligt bra ut. Går han mot novak i final nyper jag hcp om sidorna ligger fel.

Tennisguden - 2016-03-17 23:55

Det får vi!

ja, det är väldigt lågt kan jag tycka. Egentligen fel match att lira på men är ett monfils fan och har en bra känsla för matchen.

DENNISS - 2016-03-17 20:47

klart det inte behöver va så varje gång men överlag är ju Nishikori mer rutinerad och jämnare än Zverev vi får se hur det går kan bli en bra match.
Monfils har väl chansen men han får inte tappa koncentration i sina serve game ett break lär räcka för Raonic tycker oddset är för lågt på Raonic trots allt så klart en chansing på Monfils behöver ju inte va fel.

Tennisguden - 2016-03-17 20:25

Det behöver inte vara så varje gång, det är bara ett namn. Segrar mot dodig, dimitrov simon mm flera i år är okej gjort. Aboslut kände efter matchen mot muller att det var helt över med nadal men har en annan känsla nu, som jag beskrivit.

Det visar sig helt enkelt :)

Vad tror du om monfils - Raonic? kan onfils ha smyg? ser konentrerad ut. Långsmat underlag och kanske lite revanch sugen. trots allt 2-1 inbördes men då va inte raonic den han är idag...om han nu är något idag.

DENNISS - 2016-03-17 18:12

klart att en etablerad topp 10 spelare är än svårare mostånd än en orutinerad 18 åring, Nishikori är ju grandslam vinnare och 6 i världen av en anledning.
Nadal är ju alltid Nadal och det syns ju han har viljan fortfarande men jag tycker kroppen sviker han han kommer fel till bollar och hinner inte jaga upp lika många bollar som han gjorde tidigare och har dålig längd i slagen mot spelar som Muller och Zverev kan han ändå klara ut det men när han möter topp 10 spelar kommer han bli straffad.

Tennisguden - 2016-03-17 16:13

Frågan är just den om nishikori verkligen är en så mycket svårare motståndare än Zverevi. Jag tror inte det, Absolut det var som om någon sköt av zverevs arm vid 5-4 och känslan var att zverev var 18år och det var nadal på andra sidan nätet och matchen var kanske redan vunnen i huvudet, va vet jag läskigt var det nog för den unge iaf. Det är just den segern rafa behöver och han känner sig riktigt stark just nu tror jag. Nishikori ganska illa ute mot johnson och han dominerade inte direkt i första set mot isner igår, igår var det mest en mental kamp mot sig själv att hålla fokus och hålla serven. Blir annat mot nadal och det är där han faktiskt varit lite osäkrare på sistonde, torsk mot querry nyligen är inget styrke besked direkt.

DENNISS - 2016-03-17 15:56

man kan ju se det så också men Nishikori är en svår motståndare betydligt svårare än Zverev, Rafa spelade bra i andra set men oroväckande att han va så dålig i tredje visst va det starkt att komma tillbaka men vilken bjudning det va av Zverev han brände upplagt läge framme vid nät på matchbollen efter den missen va han ju helt ur balans och kunde inte ta sig samman.

Tennisguden - 2016-03-17 15:51

Håller med till stordel men måste tänka omvänt också, Rafa har ändå lyckats vinna 3 matcher, spelar bättre för varje match. Han var riktigt usel i första matchen mot muller. Väldigt ofta nadal jobbar sig in i turneringarna och det vet du. Faktum är att han rörde sig helt okej ändå mot zverev och spelade ganska bra. Jämnför man zverev igår och nishikori i morgon tror jag dom slår ungefär lycka tungt. Nishikori rör sig bättre men zverev är den starkare servaren. Tror inte att nishikori blir mycket farligare än zverev. Rafa lyckades ändå vända, starkt gjort. Och har 2st 6-0 set på verdasco och zverev luktar lite form ändå. Det mest betydelsefulla är vändningen, tror han fick bra med självförtroende efter en del torsk på slutet och kommer vara riktigt sugen mot nishikori. Väldigt osäker på vem som vinner och funderar nästa på att dra rafa.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming