Speltips

Speltips Luleå - Färjestad

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-17 19:00 Spela här

Speltips Luleå - Färjestad
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.88 Speltips: X2
2016-03-17 19:00 Luleå - Färjestad X2 1.88 MrNorrland

Mitt Luleå kliver ikväll in i slutspelet även dom. Då man inte lyckades vinna sista matchen i grundserien ramlade man ner till en 4:e plats till slut där säsongens mardröms motstånd väntar i kvartsfinalen.

Vi pratar alltså om Färjestad som vann alla fyra mötena lagen emellan. Inte nog med det, man lyckades även med att göra hela 16 mål på de matcherna på ett annars defensivt starkt Luleå.

Finns alltså en revansch att utkräva från norrbottningarna men jag tycker inte man kan blunda för denna statistik. Färjestad har vad det visat sig hittat en tydlig strategi för hur man vill spela mot Luleå vilket gett resultat.

Det som dock trycker på min rek är att det fortfarande är ett stort frågetecken över hemmalagets viktigaste(?) spelare, burväktare Lassinantti.
Stod över matcher i slutskedet av grundserien och har även vilat under veckan.
Fanns med på värmningen nu under morgonen så är förhoppningsvis med från start ikväll. Skulle han inte vara fit for fight har vi en 17-åring i Filip Gustafsson som tar plats i målet. Behöver nog inte ta upp pressen för denna tonåring en kväll som denna.

Läser även att Bill Sweatts magskada inte verkar försvinna, han har nu börjat få känningar igen vilket hämmar hans spel.

1.88 på att Luleå inte vinner efter full tid känns för bra för att avstå, smyger in en mindre insats på detta. Hjärtat säger trots allt hemmavinst!

Adjö!

MrNorrland - 17 Mars, 2016, 11:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!