Speltips

Speltips Crystal Palace - Leicester

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-03-19 16:00 Spela här

Speltips Crystal Palace - Leicester
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3,15 Speltips: 1
2016-03-19 16:00 Crystal Palace - Leicester 1 3,15 madwolf

Överodds på Crystal Palace mot Leicester i helgens drabbning.

Crystal Palace har under säsongen blandat och gett. Man lever farligt på sina 33p och är inte piskade att vinna den här matchen, men det vore tacksamt för att inte bli indragna i bottenstriden på allvar.

Crystal Palace har haft en dålig period men det känns ändå som att laget andas lite morgonluft nu.
Man har gått vidare i FA Cupen efter att ha slagit ut både Tottenham och nu senast Reading hemma. Reading hade inte mycket att säga till om och kanske borde matchen ha avgjorts betydligt tidigare. Man fick Liverpool på darr hemma nyligen (som för tillfället är det lag i PL med bäst form enligt mig), men tappade med en man mer i slutet av matchen.

Crystal Palace Yannick Bolasie ser piggare och piggare ut och presterade väldigt väl mot Reading i senaste matchen. Crystal Palace är skadedrabbat där spelare som Jason Puncheon, Wickham och McArthur saknas. Spelet har ändå sett bra ut sista tiden.

Leicester har inga skador bortsett från Matty James och kommer med ett väldigt bra facit bakom sig. Vissa lag har en förmåga att rida på framgång, oavsett om man spelar bra eller inte. Leicester är i en sådan form just nu. Ni som såg Leicester-Newcastle vet vad jag pratar om. Det vi såg var alltså tabellettan mot nästjumbon. Ändå var det Newcastle som skapade chanser, var spelförande och förtjänade minst en poäng med sig.
Leicester jagas av Tottenham i tabellen som förmodligen vinner sin match mot Bournemouth.

Med Crystal Palace och Leicester senaste matcher i bakhuvudet går det inte att blunda för detta faktum:

Den här matchen känns helt öppen på förhand. 50/50. Det kommer vara chanser åt båda hållen. Får Crystal Palace ordning på sin defensiv (vilket man bemästrade i alla fall mot Reading nu senast) utan att släppa in baklängesmål under sista minuterna så kan man mycket väl ta 3 poäng på lördag. Leicester är otroligt nära att göra något makalöst och det är när lag med orutin är nära på att göra detta som man tenderar att falla ihop som en pannkaka. Frågan är om det blir i den här matchen.

Jag kommer inte förvånas om Crystal Palace tar en 2-1, 3-1-seger i denna drabbning.

madwolf - 17 Mars, 2016, 17:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!