Speltips

Speltips Linköping-Växjö

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-03-17 19:00 Spela här

Speltips Linköping-Växjö
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.793 Speltips: Över 4.5 mål
2016-03-17 19:00 Linköping-Växjö Över 4.5 mål 1.793 SHL-Grinder

Hejsan!

Blir en jättesnabb rek idag pga enorm tidsbrist. Givetvis ligger det lika mycket tanke bakom en kort rek som en lång, enda skillnaden är att jag inte kan vara lika utförlig, tyvärr. Men så är det idag!

Det spelet jag kommer hugga är övern mellan Linköping och Växjö! Jag var först inne på att spela Linköping men vågar inte riktigt det med tanke på hur tröga Frölunda var inledningsvis igår, jag tänkte att man kanske inte riktigt kan lita på att laget är i form första matchen. Men överspelet känns som sagt mycket fint, jag väljer att lägga mig på en lite snällare lina, över 4.5 mål betalar @1.793 och det tycker jag absolut är spelvärt. Igår säg vi två matcher som slutade med sju respektive sex mål och jag tror mycket möjligt att vi kan få se ett liknande resultat i denna matchen.

Linköping:
Linköping har spelat riktigt rolig hockey hela säsongen och har varit väldigt farliga men samtidigt läckt en del bakåt. Linköpings totala målsnitt i deras matcher ligger på 5.46 mål! Om man endast tittar på deras hemmamatcher så ligger målsnittet på 5.92, ett väldigt högt målsnitt som fullkomligt krossar vår lina idag! Jag tror att Linköping kommer till dagens match extremt taggade, det kommer självklart även Växjö vara, jag tycker det bäddar för en liten målfest!

Växjö:
Även Växjö har varit roliga att se i år, då pratar jag till målsnittet. Dem har haft rätt så målrika matcher och har ett högt målsnitt i sina matcher som ligger på exakt 5.5 mål per match. Tittar man på Växjös bortasnitt så är det lite snålare, men ändå är det 4.96 mål per match i snitt. Även det en lina som täcker vår 4.5-lina. De regerande mästarna får det nog tufft ikväll, men jag tror absolut man kan pressa in 2-3 mål!

Inbördes möten:
I grundserien var det dock inga sprakande matcher mellan lagen. Växjö har vunnit tre matcher av fyra möjliga. Endast två av matcherna har gått över 4.5 mål, men ikväll är det slutspel och det var längesen man spelade. Jag tror att offensiven möjligen kan vara lockande för spelarna ikväll att köra stenhårt på, svårt att se detta bli en målsnål match!

Match: Linköping-Växjö
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.793
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
OBS: SPELSTOPP: 19.00!!!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg om ni hinner rygga!

Sorry för sen rek!

// SHL-Grinder

SHL-Grinder - 17 Mars, 2016, 18:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!