Speltips Getafe - Eibar

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-03-18 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.7
Speltips: X2
Spela på Speltips Getafe - Eibar
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på X2
Fredagens enda match i den spanska la liga spelas på Coliseum Alfonso Perez där nedflyttningslaget Getafe tar emot övre mittenlaget Eibar. Detta är ett helt öppet möte, i mitt tycke, där jag finner 20 punkters värde, så att säga.

På de nio senaste matcherna i ligaspelet har Getafe spelat en match oavgjort. Resten av möten har de förlorat. Formen är urusel där ingenting i spelet verkar stämma på planen. Laget befinner sig trea från slutet. Personligen tippar jag på att de åker ut i år då inget talar för deras fördel i dagsläget.

Inför mötet mot Eibar saknas en del defensiva kuggar för Getafe. Bland annat, den defensive mittfältaren Mehdi Lacen, samt även backarna Damian Suarez, Carlos Vigaray och Roberto Lago, där samtliga dras med diverse skador. Getafe har en förmåga att släppa in alldeles för enkla mål och det tror jag att de även gör mot vassa Eibar.

Efter att ha börjat säsongen strålande har Eibar fått lite grus i maskineriet. Ändå har laget rykt upp sig på sistone och bjudit på trevlig fotboll. Inga lag är för svåra att göra mål på. Offensiven har verkligen fungerat, även om det har fått en del konsekvenser i att för många mål har släppts in.

År 2015 möttes lagen tre gånger, där Eibar vann två möten och ett slutade oavgjort.

Tabellen säger att Getafe vinner cirka var tredje hemmamatch. Jag litar fullt ut på statistiken här. Genom att boka Getafe till 2.34 fås oddset 1.75 på X2 - som blir exakt 1.70 i odds efter kommissionen hos Betfair.
Spela på Getafe - Eibar hos Betfair
rad - 17 Mars 2016 - 19:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
sperling8 - 2016-03-18 16:11

Getafe vinner ikväll tror jag men lycka till!

bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: